torstai 11. tammikuuta 2007

Pikku Kakkonen

Lastenohjelmat on kivoja. Tai siis oli kivoja - silloin kun niitä vielä viitsi katsoa. Ihan parhautta oli puoli kuudelta alkava "Lasten teevee puoli kuusi" (whatever, siinä alussa oli se iso kello, joka löi puoli kuusi paitsi mauttomasti myös näyttävästi ja kirkasääninen pikkulapsi). Lisäksi piirretyt - semminkin kun niitä sai katsoa esimurrosiässä [kiitos äitini KasvatusPeriaatteiden] kuten Tao Tao, Tohtori Sykerö ja Olipa kerran elämä oli ihan superkivoja. Supersuperkivoja. Eikä pikkukakkosessakaan kai teoriassa ollut mitään vikaa...?

Se, mikä on hämmentävää, on fakta jonka mukaan Pikku Kakkonen täyttää tänään kolkäänt. Eli siis 30 vuotta. Muutaman tunnin kuluttua olisi nähtävissä ihkaoikea juhlaepisoodi, pellehermanneineen kaikkineen. Enpä koskaan pikkumukulana Ransua ja karvakuonoja kytätessäni ajatellut, että ne on vaan vuoden ja risat mua vanhempia.. Että näin sitä kasvetaan yhdessä - itse tosin toivoisin, että hieman enemmän kehittymistä tai positiivisia muutoksia olisi tapahtunut allekirjoittaneessa elinaikanani. Ainakaan uusintoja tempauksistani lapsuusvuosilta ei ole tiedossa vielä pariin vuoteen - taikka massiivista imagonmuutosta suuntaan taikka toiseen. Ehkä.

Huomenna lähden leikkimään Kirkkonummelle muiden kansalaisjärjestöaktiivien kanssa. Mikäpä sen mukavampaa kuin osallistua kaksipäiväiseen koulutukseen, jossa on jo ollut! Viime vuonna, näihin samoihin aikoihin. Tiedossa on ainakin kuivankäppänöitä jorinoita maamme nuorison tilasta... Whatever. Seura on poliittisesti aktiivista (hohhoijakkaa) ja todennäköisesti mua vuosikausia nuorempia. Pääsen siis istumaan puskaan keskelle metsää, välttelemään vasemmistolaisia, hih.

Ei siis kovin eksoottisia suunnitelmia viikonlopulle. Tällä kertaa. Ens viikonloppuna on Huikaisevan Kirjapiirimme suuri Pamuk-ilta ja sunnuntaina miimi kutsui itsensä tonnikalaburgereille. Siis ihkaoikeasta tonnikalasta, ei mistään bulkkipurkkikamasta. How exciting.

Muksaa loppuviikkoa räntäsateen keskeltä Kaisaniemestä. Roger and out.

Ei kommentteja: