tiistai 23. tammikuuta 2007

Täällä haisee kokous

Meillä oli eilen varainhankintaan liittyvää palaverointia merellisissä hotellimaisemissa. Fiskiksellä siis. Hytistiin joukolla kokoustilassa, jonka keskilämpötila oli (seriously, lämpömittarin mukaan) +17C. Ottaen huomioon, että kärsä jäätyi pakkasessa jo matkalla kokoukseen, niin syväjäädytys oli kyllä melkoisen täydellinen neljän kokoustustunnin jälkeen.

However, koska oltiin viiden tähden hotellissa - respan poika otti asiakseen lämmittää jäätynyttä naisjoukkoa, ja tarjosi meille rommitotit. Lämmikkeeksi. Asia luonnollisesti johti toiseen, jonka seurauksena Vuoden 2007 Ehdottomasti Miehekkäin Tempaus meni seuraavasti...

Kollegani marssi puoliltaöin marmoritiskille, eli receptioniin ja tinkasi hotellinjohtajan feivörit-göörleille spesiaalihintaa yöstä kakkosessa. Ei siis kakkosrapussa, vaan kahden hengen huoneessa. Respan kundi meni hieman hämilleen moisista ehdotteluista, erityisesti kun mun nimellä heidän tietokannastaan löytyi ainoastaan nollavarauksia. Eli siis yöpymisiä ilman minkään valtakunnan liikevaihtoa. Päästiin kuitenkin sopimukseen hinnasta (meidän huone viiden tähden aamiaisineen maksoi vähemmän kuin molempien taksit kotiin tuohon aikaan yöstä) - eli siis jatkot oli huoneessa 318. Ja aamulla oli enemmän kuin nautinnollista vaappua liikemiesten kanssa hotelliaamiaiselle. Nami.

Needless to say, että kollegoitamme (jotka siis lähtivät ennen ensimmäistäkään rommitotia kunniallisesti koteihinsa) hieman virnistytti meidän tempaus - ja itse asiassa niin hihityttää muakin. Harvemmin tulee marssittua viiden tähden hotelliin kolmen siiderin jälkeen puoliltaöin, tinkaamaan alennusta - ja onnistuttua itse asiassa huoneen varaamisessakin. Muah.

Illalla menen allekirjoittamaan vuokrasopimuksen, jonka jälkeen selviää siis muuttopäivämääräkin. Toivottavasti. Kiitokset kauneimmat jo näin etukäteen kaikille urheille possuille, jotka talkoisiin ovat jo ilmoittautuneet. Olette ihqja!!!

ps. Vähän vaan on darra. Tai väsyttää.

3 kommenttia:

kalu & hiisi kirjoitti...

Juu, onnea kotiin ja krapulaan!

ps. en tuu muuttoavuks, muahahahaa!!!111

Kaisa kirjoitti...

PMMP on vissiin tehnyt teistä laulun :D

Tää kuulostaa kyllä niiiiiin Kirsiltä. Ihkua!

kirsusein kirjoitti...

Kal-el. Soletkin paskanaama kon et tuu edes muuttamaan satojen kilometrien päähän! Kostoksi en muista sua nimpparina, en kutsu sua tupareihin (paitsi ehkä sittenkin, kon jos sua ei kutsuta, niin kelle mä sitten muka _melkein_ avaudun. He.), enkä ylipäätään koskaan enää kysele Hyvin Tärkeitä Asioita sulta. Esimerkiksi hiisipelistä.

Ai mikä biisi muka Kaisa? Ai se missä "..miraa pissatti taas, se on ottanut oluen.." vai mikähäh?