tiistai 2. tammikuuta 2007

Uusi vuosi

- uudet kujeet. Toivottavasti ainakin! Tässä välissä olis ehken suotavaa tehdä eräänlainen henkinen tilinpäätös vuodesta 2006, jotta voisi hyvillä mielin siirtyä kohti kuluvan vuoden uusia tyrskyjä. Saamani lukijapalautteen mukaan tässä foorumissa ei edelleenkään puhuta tarpeeksi muusta kuin MUN asioista (mä, mä, mä, mä) - eli tässäpä siihen samaan sarjaan jatkoa. Ollos hyvä.

Tepalla oli mukava lista blogissaan (jonne siis halutessaan pääsee tuosta oikealta), eli pohja siis lainattu suoraan sieltä.

Vuoden parhaat trendit
 • yhteydenpito vanhojen ystävien kanssa, eri puolilla ja puolille Suomea. Yllättävän monta arvoituksellista yhteydenottoa sain vuoden 2006 aikana, mikä on tietty mukavaa. Valitettavasti ihan kaikkia suunniteltuja tapaamisia ei ole ehditty vielä toteuttaa, mutta ehkäpä ehditään vielä.
 • bloggauskärpäsen purema. Kiva kuulla jengin mietteitä maailmasta (ja muusta) - toivottavasti myös oma into ja energia tällä saralla jatkuu. Olkoonkin, että mun asioista ei koskaan voi puhua liikaa, kysykää vaikka kal-elilta.
Vuoden parhaat bileet
Vuosi 2006 on mennyt melkoista paljon rauhallisemmissa merkeissä kuin edeltäjänsä - suurimpana syynä tähän luottopunkkukaverini masussa möyrivä lapsenalku. Ja yksinkään ei kehtaa dokaa. Heh.

Muutamia mukavia kinkereitä tosin jäi mieleen:
 • Iskän ja äiteen megalomaaniset syntsäjuhlat toukokuussa. Ihan huippuilta, kaikin puolin. Vaikka järjestelytoimikunnan ressi oli melkoinen, niin lopussa kyllä kiitos seisoi. Ja kossupullo.
 • Kesäkuun ensimmäisen viikonlopun pelinavaus - parhaiden ystävien väitöskaronkka ja häät osuivat nimittäin peräkkäisille päiville. Niistäkin selvittiin. Molemmista.
 • Jees-seminaarin järjestelytoimikunnan kiitosilta Kalastajatorpalla heinäkuun ekana perjantaina, edelleen hihityttää se skumppainen fiilistely. Ja nolottaa aamun missattu lentokenttätaksi. Kerrankos sitä ihminen nukkuu tunnin unilta pommiin..?
 • Tyttöjen joulukuiset valmistujaiset - ja apinoiden planeetan läksiäiset Vaasassa. Tosi, tosi suuri palautuminen vanhoihin aikoihin, kuviin ja tunnelmiin. Nostalgia-arvosana ainakin 10+.
Vuoden nainen
Vuoden nainen -titteli jaetaan uudella ja yllättävällä tavalla kunnostautuneelle Ihanalle Naiselle - Miimille, jonka läsnäolo lumoaa niin nuoret kuin vanhat.
Muut naisille jaettavat palkinnot:
 • Vuoden aikuinen: Laura, Leea ja Teri
 • Vuoden espoolainen: tytöt TKK:lta
 • Vuoden ahertaja: Nakero of Jyväskylä (ja USA)
 • Vuoden työntekijä (the one for the job): KaiFa
Vuoden mies
Titteli jaetaan miehelle, josta on ollut eniten iloa kuluneena vuonna.
 • Kalle. No explanations there. Hiisineen kaikkineen, erittäin ilahduttava ihminen.
Muut miehille jaettavat palkinnot:
 • Vuoden herrasmies: Erno <3. Joka on ihq. Edelleen.
 • Vuoden yllättäjä: Kunnari. Ei se olekaan niin peloittava, kon äkkiseltään luulisi. Tsih.
 • Vuoden paras poikakaveri (ei siis mun oma): Jiikku. Koska se kuulostaa hauskalta, vaikka en olekaan koskaan häntä saanut tavata.
Vuoden parhaat biisit:
 • That's What Friends Are For (kaikki esittäjät käy)
 • Maneater (Furttaadon Nelly)
 • Promiscious Girl (esittäjäksi sopii myös joku virman paljonlupailevista tytöistä)
Vuoden parhaat leffat:
 • Crash - vaikka se olikin ehkä jo edellisvuoden tapaus. Hyvä raina silti.
 • Karvakamut - pakkosyöttöä lomalennolla.
Vuoden tempaukset:
 • YES-viikko melkein Berliinissä, yli 500 ihmistä tanssi juur meidän pillien mukaan. Ja vielä tosi kauniisti, if I may add.
 • Uudenvuoden juhlallisuudet - Kaisaniemessä oli hirmuisen hilpeät kestit. Ehtoinen emäntä muuttui humalaiseksi hilmaksi vasta puolenyön jälkeen, juur kuten kunnon tuhkimon kuuluukin. Todennäköisyyksiä uhmaten heräsin aamulla yksin omasta sängystäni - sekä käsveskan että baariin jätetyn takin vierestä. Soitetuissa puheluissa (kello 03:04) yksi Helsingin kaupungin hammaslääkäriajanvaraukseen. En ehkä saanut uusittua missaamaani aikaa..?
Ihan oikeesti - tästä on hyvä jatkaa. Toivottavasti. *wirn* Kiitos ja kumarrus kaikille iloitteluun osallistuneille.

5 kommenttia:

Jiikku kirjoitti...

Haluaisin kiittää palkintolautakuntaa vuoden poikaystävän tittelistä. Olen ikionnellinen, että useiden vuosien kärsivällinen työ viimeinkin palkitaan. Haluasin käyttää tilaisuuden kiittääkseni myös kaikkia ihmisiä jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi, tiedätte keitä olette; puss och kräm!

Tavoitteitani ensikaudelle on pelata aina vaan omaa peliä (jalka-, silmä- jne) sekä pitää pääty puhtaana. Valmentajat ovat kovan urakan edessä, mutta uskoisin, että myös kaudesta 2007 on tulossa mielenkiintoinen taisto.

Jottei palkintopuhe menisi jaaritteluksi haluaisin siteerata entistä eduskunnan puhemiestä, Johannes Virolaista. Teoksessaan "Yöpakkasista juhannuspommiin" (1982)Virolainen kertoo vuoden 1979 Sukselaisen vähemmistöhallituksen muodostamisesta seuraavaa sivulla 173: "Puoluevaltuuskunnassa huomautettiin myös siitä, että kiristynyt kansainvälinen tilanne vaati jatkamaan tinkimättä sodan jälkeen noudatettua ulkopolitiikkaa, Paasikiven-Kekkosen linjaa." Tämän linjan olen omaksunut vakaumuksessani Miimin poikaystävänä. Kiitos ja hyvää uutta vuotta!!

Parhain terveisin

Jiikku
Vuoden poikaystävä 2006

kirsusein kirjoitti...

Jihuu! Kerrankin osui palkinto oikeaan osoitteeseen. Mieltäilahduttavasta kiitospuheenvuorosta sut palkitaan ehkä vippikortilla tähän blogiin - ja saat nimen ovelle kaikkiin DJ Vatukan fanitapaamisiin.

Miks kukaan muu palkittu ei halua kiittää jumalaa ja vanhempiaan? Erikoista.

Anonyymi kirjoitti...

Kirsu-kulta, kiittäisin minäkin vuoden aikuinen -tittelin kolmasosasta. Se, millä ansioilla sain tämän palkinnon, on hieman hämärän peitossa;)
Terv. Laura

kalu & hiisi kirjoitti...

KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Ahertaja kiittaa ja kumartaa Atlantin toiselta puolelta. Aikaeron takia kiitokset aina venyvat. Lupaus talle vuodelle on jatkaa samaa tahtia kuin viime vuonna. -Naksu