tiistai 30. tammikuuta 2007

Vikasietotila

Mun sähköposti on rikki. Paska-outlook - herjaa vaan, että kaikki on pilalla. Ja paskasti. Kummasti saa silti tehoa ja potkua työntekoon, kun ei voi närppiä olemattomia spostejaan. Vaan pitäisi muka oikeasti tehdä töitä. Hmh. No, joskopa tää paskuus ei jatkuisi koko viikkoa, vaan esimerkiksi jo huomenna pääsisi kurkkimaan maailman tärkeimpiä asioita. Ja miettikää sitä pettymystä, kun en oliskaan saanut yhden yhtään viestiä.... Mun outlook toimii, olen siis olemassa..?

Jännä, että muussa elämässä vikasietotilat ei ole yhtään noin radikaaleja. Ei mua puristele ollenkaan samalla tavalla esimerkiksi se, että ratikat haisee pissalle tai että maailmankaikkeus on mun perheenperustamisviettiäni vastaan. Sähköposti todella määrittelee ihmisen olemassaolon, hyvässä ja pahassa.

Lomilla esimerkiksi puolet ns. hyvästä lomaltapaluustressistä tulee juuri niistä voivotteluista tyyliin "ai että mun inboksi on jumissa aina lomien jälkeen. Joku neljänneskiljoona lukematonta postia.. Jukraviti, niiden lukemiseen menee ainakin joku kuukausi." Ja sitten kun pääsee päätteelleen ja havaitsee olettamuksensa joko osuneen täysin oikeaan - tulee määrittelemätön korvaamattomuuden tunne. "Ha, mähän SA-NOIN.. Vitsit tää firma ei pärjäis viikkoakaan, jos mä en olis täällä huolehtimassa asioiden sujumisesta." Tai vastaavasti, mikäli inboksi on täyttynyt kuukaudessa ainoastaan neljästä roskapostista, heikommin menestyvät uraohjukset saattavat moisesta jopa masentua. Ja joutua uupumuksen takia eläkkeelle. Tsih.

Muuttoauto on varattu. Samoin sellaiset muoviset laatikot. Sain kollegalta lahjoituksena modeemin (en siis sisustuselementiksi höhlät, vaan käyttöä varten. Parillakympillä kuussa mäkin kuulkaa liityn kotoasurffaajien klaaniin. How exciting..). Ja ulkona paistaa aurinko.

Onk pakko tehä töitä, jos ei muihin asioihin liittyvältä innostukseltaan millään malttais..?

Ps. Hyvinä uutisina kerrottakoon myös kiinnostuneille, että Kaisaniemen Komentokeskuksen salitilassa on kellot nyt vihdoin oikeilla aikavyöhykkeillään. Ja kaupunkikyltit komeasti sinitarrattuina paikoilleen. Terqt siis Otaonnelaan...

8 kommenttia:

Anu kirjoitti...

uuuuh! sain!

oks oikeet kaupungit kans, q Sydney ja Tokyo ovat mieluummin eri asia kuin sama asia. x)

tekemisen puutteen sattuessa voit myös taiteilla esmes ms wordilla ja printtailla sutjakkaasti kolme komiaa nimikylttiä Komentokeskuksen muihin "taideteoksiin".

ei mul muuta, paitsi et millo sohva saapuu paijattavaksi?

Kirsi kirjoitti...

Anu. Sie se oot niin vaativa. Ihan Tokioon asti ei kyltit yllä - vaan peräti Sydneyyn.. Fiksasin kyllä kellojen ajat oikeiksi - vaan tunnilla olivat heittäneet molemmat (paitsi Helsingfors) kellot :).

Nimim. Kaikkee ei voi saada.

Ps. läheks mun kaa huomenna Antti Teen New York -klubikiertueen avauskeikalle VirginOiliin..? Lähtisit ny.. *wirn*

Anu kirjoitti...

antti tee??! kerta se ois ensimmäinenkin. ja viimeinen.

vaakakupeissa ovat anan keikka ja lukeminen lauantaitenttiin..

oks sul millaset myyntipuheet? (^_^) koska kuten tiät, mut on helppo puhua ympäri. *haH!*

Kirsi kirjoitti...

Myyntipuhe suoraan munahuiskun netistä (jossa muuten myös sekuntilaskuri ko. kiertueen alkuaikaan..)

"Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin poptähti Antti Tuisku starttaa odotetun klubikiertueen NEW YORK 2007 helmikuun 1.päivä Helsingistä. Koe ultimaattinen tanssielämys paikkakuntasi klubissa tai keikkapaikalla. Osalla kiertueen keikoista lämmittelijänä toimii yksi kotimaisen konemusiikin pioneereistä, Dallas Superstars-projektista tunnettu, kesällä -07 ensimmäisen sooloalbumin julkaiseva Heikki L."

Eli siis ultimaattinen tanssielämys (whatever that may be) ja mahdollisesti kesällä 07 1. sooloalbumin julkaiseva Heikki Äl samalla rahalla. Tuplasti enemmän siis.. Käsittämätön spektaakkeli, joka tajauttaa räjynnän.

PLUS keikka on k-18, eli ei pääse metrinmittaiset tsibut törkkimään kyynärpäillä. Tuu ny. Tuu tuu!

kalu & hiisi kirjoitti...

ööö... Keikka siis K-18. Voisin vaikka väittää että 98% kuulijakunnasta degeneroituu 12 -vuotiaan hormoniteinarin tasolle kun Ana astuu lavalle ja aloittaa lantion työstön.

Voi sitä kiisselin määrää. *ngh*

kalu & hiisi kirjoitti...

Oikeesti, serious vaahtopallo action.

Kirsi kirjoitti...

Kal-el, soot vaan kade, kun sun esiintyminen esimerkiksi ex-PaNessa ei enää saa teinixejä yhtä villiksi. Tsihi.

ps. en siis ollut keikalla. Tuli megakokouksen jälkeinen masennus. Mutta sen verran olen melkein sukua julkkikselle, että mun ex-luokkakaveri soittaa Antin bändin rumpuja - ja hänen veljensä tanssii kundin taustalla. Ihanasti.

Kaisa kirjoitti...

Olin melkein keikalla, koska nautin pizzaa alakerran ruokaravintolassa samaan aikaan, kun paikalle valui ilmeisesti serious vaahtopallokiisseleitä.

Hyvä mä. Melkein fani.