maanantai 19. helmikuuta 2007

I'm a maniac, maniac..

Mä mistä alkaisin tän laulun..? Viikonloppu sujui kerrassaan maanisissa tunnelmissa. Ekaksi perjantaina juotiin vahingossa joku kolmetuhatta litraa punaviiniä (tai lähestulkoon ainakin, aamun päänsärystä päätellen) ja päädyttiin kaifan kanssa Tavastialle. Monen mutkan kautta, suoraan syksyn runoilijoiden (eli PotF:in) keikalle. Kyseinen keikka tuli meille täysin pyytämättä ja yllätyksenä, ei siis ollut pientä aikomustakaan lähteä tavalle fanittaan - mutta asioita sattuu ja tapahtuu. Ihanainen Zarkus Poussa oli möys meidän kanssa ensin Toveri-nimisessä baarissa; se ehkä asuu jossain mun naapurustossa ja pääsee siten stalkkauskohteideni top kolmoseen ihan any day now.

No, siitä ei sitten sen enempää - mun lievä maanisuus ilmeni viikonloppuna erityisesti kodinsistuksellisissa puuhissa.. Kamalasta kapulasta huolimatta nimittäin reippailtiin tädin kanssa Espooseen ja Vantaalle. Autolla kylläkin, ja ihan semisti vaan eksyttiin.. Kun piti mennä Vantaan IKEAn naapurikauppaan, niin yllättäen oltiinkin Espoon IKEAn pihalla, ja niin edelleen. Mutta pääasia lienee se, että villistä sekoilusta huolimatta sain sälekaihtimen ostettua (ja se jopa asennettiin eilen!).. Lisäksi investoin myös syviin lautasiin ja uuteen paistinpannuun. Iittalan tehtaanmyymälästä, juu nou.

Eilen mania repesi vallan käsistä - minä (meikkis, meikämanne) otin ja tekaisin aamupäivällä sekä pullataikinan että sämpylätaikinan. Siis. Leivoin. Pullaa. Ja sänpylöitä. Perinteisiä laskiaspullia muutama - sekä vanhoja kunnon örkkyjä. Eli korvapuusteja. Oli kivvaa ja terapeuttista, vanha kansanviisaus on kyllä oikeassa kun kehuu pullantuoksua terapoivaksi. Myös taikinan hakkaaminen tosin ilahdutti kovasti mieltä.. *wirn*

Mun pakastin on nyt siis täynnä pullaa ja sämpylöitä, eli tervetuloa vaan iltateelle ihastelemaan kodinhengettäreyttäni. Ja uusia kaihtimia. Jokka on just niin hienot kuin Jani of innonmarko suunnitteli. Hih. Lisäksi hella puhdistui eilen marttojen sokeripalaniksillä (seriously - sokeripalaa ja vimiä kun vähän heiluttaa pinttyneen liesilian suuntaan, niin johan karkaa kaikki ryytteet ilmastoa pilaamasta!)

Tänään suuntaan Kuopioon, Tampereelle, Jyväskylään ja Vaasaan. Hotellien WLANeista riippuen bloggaaminen on tällä viikolla joko hurjan aktiivista. Tai ei. We'll see!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

No tosta se alkaa. Seuraavaksi paasto, kukkamekko ja vakituinen seurustelusuhde.
Älä sure. Pulla on hyvää. Sitä kannattaa leipoa ;) (Paitti mä en leivo, koska syön kuiteski heti kaiken minkä leivonkin. Oikeesti.)