perjantai 2. helmikuuta 2007

Palautteenne - kärpänen keitossa

Kiitoksia yhteydenotostanne. Olemme erittäin pahoillamme tuotteemme aiheuttaneesta yllätyksestä. Tuotannossamme suoritetaan tuholaisten torjuntaa, joka on erittäin tehokasta, sillä suurten hallien ollessa kyseessä ja isojen ovien ollessa auki kesäaikaan, niin hyönteisiä ei juurikaan tehdastiloissa esiinny. Toki joku yksittäinen hyönteinen saattaa tiloihin päästä. Se, mistä kärpänen on päässyt keittoon (raaka-aineiden mukana vai tiloistamme), sitä on mahdotonta jäljittää.

Toivomme, että luottamuksenne Apetit-laatuun palautuu, sillä voimme vakuuttaa, että työtä korkean laadun hyväksi tehdään erittäin paljon.

Kiitokseksi palautteestanne lähetämme ohessa Teille 5€, jonka toivomme kattavan aiheutuneen harmin.

Ystävällisin terveisin,
rouva Asiakaspalvelija

WTF?! Sain siis kivusta ja särystä korvaukseksi eilen postissa kirjekuoren, jossa on tuo kirje ja lisäksi pienempi rahakuori. Jonka sisällä oli yksi (1) viiden (5) euron (€) seteli. Vittu viisi euroa! Missä on mun säiliörekka kasviskeittoa tai edes jotain muuta einesaiheista lahjontaa..?! Eihän tuolla minimalistisella pahoittelusetelillä saa edes hampurilaisateriaa (paitsi ehkä jostain homo-hesen tarjouksesta).. Jo nyt on kumma, sanon minä. Saatan joutua tekemään reklamaation reklamaatiokirjeestä. Mitä nykypäivänä jollain vitosella edes tekee - ostaa makaroonia, vai?

Sitten on myös edelleen pakko palata oululaisiin lentomatkustajiin. Äiti lensi kotiin eilen, ja joutui kaikkien oululaisten kammoaman julman hylkäyksen kohteeksi. Oulun-koneen portilla seisoville (kyllä, hyvissä ajoin jonoon tuupanneille!) ilmoitettiin nimittäin julmasti, että "ähäkutti tämä kone meneekin Kuopioon!" (Joka siis ei ole Oulussa päinkään). Alkuperäisen Kuopion-koneen toinen potkuri ei kuulemma ollut käynnistynyt, mikä on sinällään tietysti hyvin valitettavaa. Joskin toisaalta lohdullista, että vikahavainto tehtiin maassa, eikä esimerkiksi viiden kilometrin korkeudessa.

Traumatisoituneiden oululaisten jonotus siis jatkui yli tunnilla, vain jotta HIFKin pelaajat (jotka siis ylimielisesti marssivat ex-oululaisten koneeseen mailat tanassa) ehtivät savolaiselle jäälle ajoissa. Miten musta tuntuu, että se koko Kuopion-lento olisi peruutettu, jos hifkiläiset jääkiekkopomot eivät olisi olleet muiden noin kolmen savolaisen matkustajan joukossa aukomassa leipäläpiään..?

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Olisi pitänyt kutsua Kärppä apuun!

Mari kirjoitti...

Maailma on vääryyttä täynnä.

Vesikeksi kirjoitti...

Hei mäpä sainkin Atrialta sentään kympin lahjakortin, kun jauhelihat oli yhtä harmaata lemuavaa kasaa kolme päivää ennen eräpäivää. Ostin lahjakortillani eilen juustohampparin ja LIHAA.

Aika epäilyttävä muuten tuollanen selvän rahan tarjoilu. Ottikohan se palautteen käsittelijä sen suoraan miesstringeistään edellisen illan palkkapussista?