maanantai 5. helmikuuta 2007

Runkunpäivä

Tänään liehuu iloisesti siniristilippu saloissa, ja kaffiloissa haisee konjamiini (tai mikälie myrkkysumakinmakuinen punssi). Juhlitaanhan sentään kansallisrunoilijaamme, herra Runkkua. Mä en koskaan itse ole saanut kovinkaan suuria kiksejä runkunpäivän juhlallisuuksista, tortuista tai muista. Ne kakkarat maistuu pahalle (ewww), eikä toisekseen runollisuus nyt muutenkaan ole ollut se mun juttuni. Mutta hyvää runkunpäivää kaikille asianosaisille joka tapauksessa.

Viikonloppuna oli ihan hulluna kaikkea puuhaa - sillä lailla yltiösosiaalisesti selvin päin hengailua, että olisi kyllä kaivannut vielä yhden päivän ihan vaan itsekseenolemista varten. Meillä oli nimittäin ekaksi blinikestit lauantaina, olipa hyvvää. Blinejä savuporo-, lämminsavulohi-, mäti- ja kasvistartartäytteillä. Sekä hunajaa ja suolakurkkuja tietty. Oikein nohevaa seurusteluruokaa, erityisesti kun taustalla pauhasi himpulat ja puuhapete, metrinmittaisille blinivieraille viihdykkeeksi. Mutta suosittelen lämpimästi illanistujaisiin moisia herkkuja, i alla fall.

Sunnuntain ohjelmassa oli katusuunnistusta Viikkiin (metrolla ja autolla ja bussilla), sekä ämerikkäläistyyliset vauvasuihkut catering-kollegalleni. Ilmeisesti lapsettomillekaan (meitä oli sentään kolmasosa juhlavieraista) ei jäänyt suuria traumoja synnytyslaitosten verkkohousukeskusteluista - ja itse juhlakalu toivottavasti myös nautti yhteisestä iltapäivästä. Sen vaan sanon, että useamminkin pitäisi aloittaa sunnuntaipäivä uunituoreilla pullilla, kinkku-aurajuusto-tomaattipiirakalla, avokadosalaatilla ja prinsessakakulla. Namskis.

Ylihuomenna saapuu muuttolaatikot ja viikon kuluttua mulla on jo uusi koti. How exciting. Vielä kun saisi itsestään sen irti, että pakkaisi kolme-neljä laatikkoa joka ilta... Ettei vallan viikonloppuna iske sitten epätoivo kaiken paskan keskellä. Nythän se mun aikuistumiseni ja ennakointitaitoni sitten punnitaan. Heh.

ps. tein aikani kuluksi perjantai-iltana taas yhden persoonallisuustestin. Miltäs seuraava kuulostaa...? Nimimerkillä Ai miten niin muka 'overly talkative' tai vaan 'moderately organized'?!

Global Personality Test Results
Stability (76%) high which suggests you are very relaxed, calm, secure, and optimistic..
Orderliness (46%) medium which suggests you are moderately organized, hard working, and reliable while still remaining flexible, efficient, and fun.
Extraversion (76%) high which suggests you are overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense too often of developing your own individual interests and internally based identity.
Take Free Global Personality Test
personality tests by similarminds.com

2 kommenttia:

Miriikka kirjoitti...

Kirsusein unohti yhden tärkeän osan piirakkaa, eli paprikan...
t
se isosisko, josta tulee kohta täti!

kalu & hiisi kirjoitti...

"Runkun"päivä?

Johan Ludvig pyörii haudassaan että suhina käy.