tiistai 20. helmikuuta 2007

Tampesteri

Terveinen Koskikadulta. Täällä hotellin intterwebissä piehtaroin, oikein viiden euron vuorokausihintaan. How convenient. Mulla ei ollut ihan kovin tarkkaa kuvaa tän paikan sijainnista ennen kuin pääsin hotellin respaan - mutta saapumistani seuranneet flashbackit olivat sitäkin hurmaavampia. Tässä Cumuluksessa on nimittäin eräillä järjestömme vapaaehtoispäivillä (luoja ties viime vuosituhannella) vedetty sellaisiakin määriä southerncomforttia, että huh huh! Hotellin (ilmeisesti jo edesmennyt) diskåteekki sai myös aikaan melkoisen karseita väristyksiä - tuolloin naftisti kakskymppisenä kun jouduin törkeästi lähes kolmekymppisen (!) sedän (!!) lähentymisien kohteeksi *wirn*. Oi aikoja, oi tapoja! Sopiva muistutus taas siitä, että osattiin sitä ennenkin tuo juhlimisen taito. Ha.

Tänään selvisi myös vuosisadan merihakainen avainmysteeri. Ihanainen kaifa kun siis otti tuossa eilisellä yhteyttä kassistaan mystisesti löytyneen avainnipun seurauksena. Yritettiin kimpassa miettiä abloy-avainten kohtaloa - kuka lienee ollut se salainen ihailija/ratikkakuski/etutöölöläinen nuorimies, joka kiihkeän yhteydenoton toivossa oli viehättävän naisihmisen marikassiin avaimensa sujauttanut. Kaifa-paralla meni yöunet, ja maine itseään kunnioittavana ihmisenä. Mun takiani siis..! Mä kun havahduin viime yönä ajatukseen, että ehkäpä kauaskatseisena reikäpäänä annoin punaviinitunnelmissani perjantaina jo vara-avaimen säilöön naapurustoon, enkä suinkaan ainoastaan puhunut aiheesta sunnuntaina..?

Toisin sanoen, ei piiloviestejä keneltäkään hurmaavalta mieheltä - kirsusein se vaan kännissä vara-avaimiaan viskoo ympärilleen. Onneksi sentään annoin ne tutulle ihmiselle, enkä esimerkiksi jollekin satunnaiselle karvaiselle vastaantulijalle. Ruah. Mun pitää ehkä keksiä joku tapa osoittaa katumustani myöhäisestä sytytyksestä ja jo-aiheutuneesta mielipahasta. Any suggestions?

Huomenna matka taantuu Jyskylään (maantieteellisesti siis, ei henkisesti) ja vihdoin torstaina pääsen Suomen aurinkoisempaan kaupunkiin. Jossa merituuli hyytää luut ja ytimet - ja kaikkialle on pitkä matka. Ainakin junalla. Toisin sanoen: Vasastan, here I come :).

2 kommenttia:

kalu & hiisi kirjoitti...

Tervetuloa.

Täällä oli tänään aamulla paikkapaikoin miinös kolkyt astetta "lämmintä". Möys tuuli oli Navakka (Arja).

ps. majoituksesta piti sanoa sen verran, että kaikenmaailman vaihtareille ei sitten pysty takaamaan viiden tähden olosuhteita. Ei ole esim. peittoa tai tyynyä. Ja patjanakin vain matto...

pps. Mäkin leivoin eilen pullaa. Laskiais sellaista. Syötin Kaifalle. Käytin myös Kalarannassa laskemassa mäkeä niinkuin asiaan kuului. Joku lapsiparka oli unohtanut kaksi pulkkaansa sinne. Kauhean ikävää hänelle mutta hyvä meille.

Ainiin JA. Mä esittelin eilen Kaifalle Hiisin. Se tykkäs siitä huomattavasti enemmän kun sä.

Kaisa kirjoitti...

Olen niin nörtti!