torstai 8. helmikuuta 2007

Torstain top neljä

Tässä päivässä on huomattavasti hyviä asioita. Muun muassa seuraavia:

1. Sain eilen aloitettua (huom. aloitettua) pakkaamisen. Jaksoin täyttää, huolellisesti lajitellen, ainakin kaksi muuttolaatikkoa. Jonka jälkeen masennuin, hain kiinalaista ja katsoin Dr. Philiä. [City-lehdestä muuten huomiona: golffaaja-Minea suosii kans mun kantis-kiinalaista. Kanaa liisillä ja sillä lailla. Olen siis taas melkein sukua julkkikselle.] Aamulla ilahduin kuitenkin pakatuista laatikoista - siinähän kuitenkin on selkeä korrelaatio, että yksikin pakattu lodju vie projektia selvästi eteenpäin. Enkä edes siis kolistanut varpaitani muuttolaatikkokasaan yöllisellä pislirkkisreissulla.

2. Mun tiistai-illan 1,5h ylityöt kannatti - henkilökohtaisen ylipuhumiseni seurauksena eräs nuori neiti valitsi edustamani yhteisön erään monikansallisen yrityksen sijaan. 7000€ suoraan mun tilille siis, kiitos :).

3. Sain lauantaiksi pakkaus- ja chilinlaittokaverin. Catering-kollegani tulee jutustelemaan mukavia ja piiskaamaan mua pakkauspuuhissa, vauvantäyteisen massunsa kanssa. Mikäpäs sen kivampaa kuin puuhastella kimpassa. Mä siis pakkaan ja L. silppuaa sipulia ja paprikaa.

4. Ulkona on hurjan kaunis talvipäivä. Lumisadehöttö on suoraan elokuvista ja pakkanenkin nippailee poskia vaan ihan vähän. Kaunis auringonpaiste kruunaa kokonaisuuden - kyllä tänään kelpaisi pälyillä turistina ympäri Helsinskiä.

Ps. Miksi, voi miksi se pallinaama-Mikko piti valita juontamaan viisuja? Mikko on kyllä kovasti kaunis kasvoiltaan, mutta silti munsta sillä on vaan yksi ilme. *kuikuilee vahingossa seksikkään yllättyneesti kulmiensa alta* Olisko vaan voitu valita suosiolla joitain suurelle yleisölle tuntemattomampia, mutta pätevämpiä hahmoja, jotka olisivat esimerkiksi oikeasti osanneet ranskaa. Tosta tulee vaan niin järjetön farssi koko shöystä, ettei mitään määrää...

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Luulen, että Heppilampi ei ole se, mikä viisut lopullisesti pilaa vaan teema: näytetään Helsingistä sitä, mikä täällä on 365 päivää vuodesta eikä vain juhlahumua. Niin mitä? Kehä III sillat? Harjun yleinen sauna? Merihaan arkkitehtuuri? Lähiökapakat? Lisäksi toukokuinen mikä tahansa kaupunki Suomen leveyksillä on ruma, koska maa on paljas ja puut lehdettömiä. Ei sille mitään voi.

Ihansamaihansama.

kalu & hiisi kirjoitti...

Kirsu, jos taas alat tänävuonna kannustamaan jotakin faking popparia, me ei puhuta ehkä koskaan. Tuisku -ilmiö on yhtä passé kuin koko passé sana

Ari Aidols voittoon! Käy heittään terveiset vieraskirjaan www.medihevi.com

ps. Leppibambi on ihampaska

Kirsi kirjoitti...

Ari on ihq. Vaikka sen kivekset ei vielä olekaan ihan laskeutuneet. Lisäksi meinasin tukehtua purkkaan, kun kävin medihevin nettisivujen vieraskirjassa.

Nimimerkillä "ei Iso-A tarvi kaakaota ja pullaa - vaan viinaa ja p*llua"..

Ps. meinasin kyllä vanhana kylterinä ja palijasjalakasena oululaisena äänestää myös molempia markuksia. Mutta tulin sittemmin järkiini.