keskiviikko 21. maaliskuuta 2007

Keskellä viikkoa

Hulluna on muka taas puuhaa. Jostain syystä tunnun eksyvän kotiini ainoastaan päivänvaloa vältellen, mikäli sinällään on lohdullista, ettei ole tarvinnut paneutua vielä tarkemmin esimerkiksi ikkunanpesupuuhiin. Jotenkin nimittäin on sellainenkin aaninki, ettei suhteellisen pientä, mutta trendikkäästi säleillä noin kiljaardiin osaan jaettua, kolminkertaista ikkunaani ihan hetkessä pestä. Ehkä. We'll see.

Mun ihanainen kummipoikani istuksii juur parahillaan junassa matkalla urbaaniin Kallion tätilään. Vanhempiensa seurassa tietty. Kohtuullisen koomista (musta, ei heistä varmaankaan) on lienee se, että kauan suunniteltua nopean kivutonta pendelöintiä hieman rajoittaa esimerkiksi yhden tavarajunan suistuminen kiskoilta tuolla matkareitin alkupäässä. Vähän on siis vaatimattomampi tuo tilannenopeus, kuin mitä luvatun (ja maksetun!) pendoliinon vauhti olisi ollut. Tässä vaiheessa matkaa kun on pitänyt jo siirtyä pendskusta bussiin ja pikajunaan, kaikkine kimpsuineen ja kampsuineen. Kristallipalloni siis näyttää ehkä semisti uupunutta siskokultaa ja lievästi maanista kaksivuotiasta saapuvaksi Linjoille illemmalla. Noin kaksi tuntia alkuperäisestä saapumisajasta myöhässä. Ngh.

Mä puolestani otin ja tempaisin itselleni kevätloman - Ouluun. Varasin Finnairin sinivalkoisten nettisivujen uudistuksista vittuuntuneena liput skandinaavisen kilpailijan koneeseen. Ja piheyksissäni matkustan nyt siis vapuksi pohjoiseen 5:30 lähtevällä koneella. Vastaavasti paluulento lähtee 23:30 - eli vallankin prime timeen lennän juu. Varausvaiheessa mua ei koskaan harmita nuo aamun ensimmäiset ja viimeiset lennot - toinen ääni ehken kellossa huhtikuisena perjantaina kello 04, kun tavaroitani [ja aamuäreää itseäni] etsiskelen.

Huomenna ja perjantaina vapaata töistä - suunnitelmissa olisi ainakin Sea Lifessa ja HopLopissa piipahtaminen. Sekä bussilla, metrolla, ratikalla ja rullaportailla ajeleminen. Small things in life, indeed...

Ei kommentteja: