tiistai 13. maaliskuuta 2007

Kevät keikkuen tulevi..

Ihanasti on hulluna positiivista hyrinää ilmassa. Hyviä uutisia sinkoilee oikealta ja vasemmalta - on kauanodotettuja vauvoja, työhaastatteluita, positiivisia treffivastineita, kevyttä kevätschutinaa ja vaikka mitä venkulointia. Ihan kaikkialla. Ja aurinkokin paistaa. Lisäksi ulkona haisee grilliruoka (siis ei mitkään erkkarit eli makkaraperunat vaan ihkaoikea grillattava eines) ja ylipäätään kaikkialla tuntuu kuuluvan pientä positiivista sihinää. Kuuletteko?

Kuinka hurmaavaa.

Vaikka eteläisemmässä Euroopassa jo nautitaan auringon lämmöstä yleisemminkin (ja varmasti kadut on vallattu niin hyppynarua vispaavien pikkutyttöjen kuin terassituolienkin toimesta), on silti tämä tämänhetkinen keväthuuma ihan parhautta. Ihmiset - kuin arastellen - pörhistelevät itseään ja vilkuilevat vastaantulijoita, ihan uudenlaista pilkettä silmäkulmissaan. [nimimerkillä esimerkiksi uutta tukkaa voi ihan hyvin peilata kaikista vastaantulevista kiiltävistä pinnoista. Ihan hyvin voi.]

Tänään kaduilla näkyi jo työmiehiä teepaidoissaan - ja varmasti viikon-parin sisään saa allekirjoittanutkin jo toivottavasti heittää talvipompan jälleen kesäsäilöön. Uusien kevätkenkien hankkiminen on jo vuosikaudet tuonut mukanaan sen oikean kevätfiiliksen.. Lapsena kun sai (Oulusa yleensä vasta vapuksi tosin) laittaa nätit sandaalit tahi muut keväisemmät kengät jalkaansa, niin tosiaan tiesi kesän tulevan. Kevätkengistä oli yleensä ihan hetki vain enää fillarikauden avaamiseen - siinä katuhiekka vaan ratisi polvissa kun meikämanne fillaroi nopsa pirpanallaan ekoja kertoja ilman apurattaita. Tsihi.

Voisiko aina vain tuntua näin positiiviselta..? Eikä siis missään nimessä omien hyvien uutisten takia (heh, niitä täällä odotellessa), vaan sen takia, että universumi tuntuu juuri nyt olevan oikeassa järjestyksessä. Niille Rakkaille Hyville Ihmisille on vihdoinkin tapahtumassa niitä Oikein Hyviä Asioita. [Turha pelko lienee, että tämä hygge tässä osoitteessa säilyisi viikkotolkulla. Täytyy vain nauttia tästä tunnelmasta niin kauan kuin sitä kestää *hih*].

Viikonlopuksi Tukholmaan - ja kahden viikon kuluttua heilunkin jo sitten maailman parhaassa seuraassa United States of Americassa. Awesome dudes, indeed.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

mullekin samat lääkkeet ;)

seiti kirjoitti...

Saamarin auringonpaiste velvoittaa ikkunanpesuun :E

(Oikeasti tosi makeeta, että tulee taas kesäkesäkesä! Ja pääsee kesäkenkien ostoon, wipii!)