maanantai 12. maaliskuuta 2007

Kiitsa

Olipa hulvaton viikonloppu. Tai siis lauantaina oli hulvatonta noin kello 15:00-00.08 välisenä aikana - mutta se riittää kyllä mulle ihan hyvin. Ehkä ainakin kuukaudeksi!

Ennakoin 100% oikein noissa edellisen postauksen juhlavalmisteluissa - kaikki luetteloitu tuli tehdyksi ja vallan hyvissä ajoin vieläpä. Tarjoomuksista paahtopaisti oli paitsi kaunis, myös murea JA hyvänmakuinen - ainoastaan vitunköyhienritareiden focaccia-ohje jätti hieman toivomisen varaa. [Ja kyllä: reklamaatio on jo matkalla.]. Kaksköönt plus -vierasta mahtui Linjoille mitä mainioimmin (ainakaan kukaan ei kehdannut valittaa tilanpuutetta!) ja ainakin allekirjoittaneella oli mitä mukavinta!

Kiitos siis osallistuneille - erityisesti paikalle tulemisesta, mutta myös iiiiiiihanan ihanista lahjuksista. Mun sisäinen nigella sai hurjasti rekvisiittaa tuleviin kinkereihin: valtavan hienon kokkikirjan ja -veitsen (josta pitänee käyttää Hän-pronominia, sen verran ekslusiiviset oli Hänen hoito-ohjeensa!). Lisäksi morttelointi onnistuu nykyään oikein kivisesti, ihqn herra Oliverin välineistöllä. Salaatti sai oman linkonsa - ja mikä parasta, ilta tallentui kertiskameralle. Kuvista kootun leikekirjan saan kuulemma kotiini ihan any day now!

Löytötavaroita (kaksi olutta, yksi siideri ja pullo shampanjaa) voi kysellä allekirjoittaneelta. Mä luulen, ettei mulle hetkeen maistu mikään holillinen - sen verran angstinen olo oli nimittäin eilen aamupäivällä. Oikein perinteinen darra-ahdistus, joka meni pois vasta kun paikalle saatiin kolme nauravaa ihmistä, kaksi pussia sipsejä, karkkia, suklaatuutteja ja pullo jaffaa. *wirn*

Reklamaatioita ei oteta vastaan (no, aina voi yrittää) - tasapuolisesti terveinen joka ikiselle juhlavieraalle. Myös sille Toverin Toimittajakunnalle, joka kommas blöögiä reaaliajassa suoraan baarista. Lähdin nimittäin suorittamaan työtehtäviä (seriously - "hätätapausta" odotellessa) sen verran vauhdikkaasti lähestulkoon kesken snapsilaulun, etten varmasti edes ehtinyt sanoa heippaa kaikille läsnäolijoille. Naapurit saa myös oman resistenssipalkintonsa, ei yhtään tullut koputteluita tai muita, vaikka juhlien päättymisaika lipsahtikin kaksi tuntia ilmoitettua myöhemmäksi.

Kiitos ja anteeksi.

ps. reseptiikkaa postailen ehkä tänne vähän myöhemmin.. Ainakin se paahdettu tomaatti-mozzarella -salaatti oli hurjan hyvvää!

pps. yksi asia "things to do before 30" -listalta siis jo tehty. Ja vielä ihan päin vittua!

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ps. Laitanpa vielä tännekin - Mini-Mattila näki päivänvalon viime yönä. Hulluna siis onnea pienen poikavauvan vanhemmille... :)

Mari kirjoitti...

Oliks se siis todo-listan kohta 8, 11, 20, 24 vai 26? ;)

Kuulosti parhaimmalta juhlalta pitkään aikaan. Jatkakaa sama rataa!

kalu kirjoitti...

Kiitoksia vielä ehtoisalle emännälle! Saat vuoden 2007 "Hostess with the mostest" -tittelin.

Urban dictionary määrittelee sen näin:

A most dedicated hostess willing to please everyone.
Also- the most groovy put out chick...

"This is a groovy party and you are the hostess with the mostest"

lähde: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hostess+with+the+mostest

Kirsi kirjoitti...

Kalle. Sä saat mut kuulostamaan X-tina Aguileraakin pahemmalta crack-horolta... "willing to please everyone.."

Ja Mari - yliviivasin sen tehdyn kohdan. Valitettavasti tempaukseen ei liittynyt ihmissuhdekuvioinnit eikä riiteleminen. I wish ;-).

tomppa kirjoitti...

Kiitos kemuista. Det var trevligt.