tiistai 17. huhtikuuta 2007

Aikaisia jyviä ja kanoja

..ja niin edelleen. Hämmästytin aamulla itsenikin - heräsin tuntia ennen vekkarin soittoa ja reippailin aamuauringossa töihin. Ihan liian aikaisin siis. Jostakin kiven alta on löytynyt taas se vanha kirsusein, joka tykkää työstään ja tulee aamulla duunipaikalle iloisella mielellä. Kuinka mukavaa, kaikin puolin.

Viikonloppuna leikin kissavahtia (lähinnä siis väistelin _hieman_ aggressiivisen norjalaisen metsäkissan viuhuvia kynsiä). Meillä oli mm. mukava yhteinen leikki "raavi hoitotätiä käteen kun se tyhjentää kauppakassia". Mikä vittu siinä on, että yhteen kymmenkiloiseen karvapalloon on niin hankala saada kuria; kyseinen tapaus tosiaan istui lauantaipäivän keittiön pöydällä vittumainen virne naamallaan ja sähisi sekä heilutteli kynsiään aina kun yritin ojentää käpälääni kohti kauppakassia. Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee, sanoisi vanha kansa. Sama pätee kyllä myös erikokoisiin karvakasoihin. Mutta mikäpä minä olen tätiäni komentamaan kissankoulutuksessa. Mä sentään selviän vuositasolla viikon mandaatilla - ne joutuvat elämään tuon elostelijan kanssa vuorokauden (ja vuoden) ympäri.

Muita kevätaiheisia bongauksia viikonlopulta olivat Pepe "elämältäkaikensain" W. ja Pepen Tukka (let's talk about bad hair day: se kyllä tosiaan sojotti joka ikiseen ilmansuuntaan sunnuntaiaamuna se karvasto) ja ne miljoonat farkut, jotka kaikki pääkaupunkiseutulaiset ovat kaivaneet komeroistaan. Valehtelematta 99,8% vastaantulijoista piti päällään farkkua lauantaina. Hassua. Tai sitten mä olen vaan missannut trendilehdistä, että farkut on tän kevään musta..? Mene ja tiedä.

Loppuun on pakko kertoa vielä eilen alkaneen nuukuusviikon tempauksesta, jonka järjestin Hakaniemessä. Löysin vahingossa itseni Sokoksen kemppariosastolta - ja mukaan tarttui mm. meikkisieniä, hiusharja, Dolce & Gabbanan hajuvesi [vasta kolmas hajuvesiostos tässä kuussa *blush*] sekä naamarasvaa. Lisäksi ostin vääränmallisia pölypusseja imuriin (voi vittu - älkää ikinä ostako imuria Gigantista: siihen ei löydy pölypusseja sitten MISTÄÄN!), pöytäliinan ja neljä rumahkoa tablettia. Kaiken kaikkiaan siis oikein nuuka alku viikolle. Tabletit ja pölypussit jää nimittäin näillä näkymin käyttämättä. Ellen sitten tänään innostu ja osta uutta keittiönpöytää tahi imuria.. You never know.

Ps. suunnitellaan äiteen kanssa tyttöjen kesämatkaa Köpikseen. Finskin bonuspisteillä saisi nimittäin ilmaiset lennot, ihan Oulusta asti. Hurjan jännittävää - ja aikuismaista. Kaupunkilomalla äitinsä kanssa, tostahan voisi vaikka kirjoittaa jonkun kirjan...

3 kommenttia:

kalu (& hiisi, jonka eilen tapasin taas ekan kerran neljään viikkoon) kirjoitti...

Kauheesti vittua tekstissä jossa ei yleensä vilise kirosanoja..
Pitääkö olla huolissaan?

Erityisen kiva oli lukea että työpaikka on maagisesti muuttunut kiihtyvästä viihtyväksi. Mucho bueno. Sitä odotellessa myös täällä. Eli uutta työpaikkaa. Anyone?

Ota varaslähtö Wappuun ja juo
simaa munkilla. Suosittelen!

Keväthormonin hyrinää sinnekin.

Mari kirjoitti...

Tyyliniekka, synnynnäinen keimailija ja linssilude Neiti-9-vee kertoi että farkkubleiseri on tän kevään must. Hip hip siis farkkukauppaan.

Kirsi kirjoitti...

Kalle. Paraskin puhuja. Ite oot vittupää ja kiroilet liikaa!!!

Mari: sitä määkin ajattelin. Farkku on aina muotia. Erityisesti kasikytluvlla.