keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Dzet Lääg

Mulla oli teoria, että kotiinpaluun yhteydessä olis muka jotenkin valtaisa jet lag. Että siis ahdistaisi, nukuttaisi, valvottaisi ja kurmottaisi - kaikkia yhtä aikaa... Saman teorian mukaisesti suunnittelin eilispäivän ohjelmaan ainoastaan muutaman tunnin pikku tupluureja - koko muu päivä oli tarkoitus tehdä kaikkea paitsi nukkua, ettei menis ne yöunet katsos.

Mitä sitä paskaa. Olin siis kotona aamulla heti yhdeksän jälkeen, ja matkalaukun tyhjentämisen sekä pesukoneen täyttämisen jälkeen rojahdin sänkyyn. Ajatuksena siis tirkkua maksimissaan kaksi tuntia. Heräsin aamutupluureilta noin kello 15.30 - soitin pari puhelua ja katsoin episoodillisen Kauniita ja Korskeita. [Välihuomiona, olen siis edelliskerran katsonu ko. sarjaa silloin kun Ridge ja Brooke pohtivat suhteensa olemassaoloa. Yllättäen myös eilen ko. pariskunta vehtasi - ja vehtaili saman asian ympärillä..] Nukahdin uudestaan heti Kaunareilta kello 18 - vain herätäkseni kahdeksalta. Ja kävin yöunille heti Kadotetun aikana, eli noin kello 21.50.

Suurin yllätys tässä kaikessa lienee se, että sain nukuttua läpi koko yön - eikä tosiaankaan aamulla havahtuessani ollut missään merkkejä minkään valtakunnan laageista. Toisin sanoen, huis hiiteen vaan ihmisten pelottelut mannertenvälisten lentojen vaikutuksesta psyykelle - nukkuu kun nukuttaa. Ja jos ei nukuta, niin aina voi lukea kirjaa.

Kotimatka sujui muutenkin vallan mainiosti, mulla oli noin voipaketin verran (eli alle 500g) alipainoa mun laukussani (tsk, suunniteltuako..?). Lisäksi sukkuloin JFK:lla kuin vanha tekijä ja kapteenin mainostama suihkuvirtauksista johtuva voimakas turbulenssi Gröönlannin yllä (meidät sidottiin siis tunniksi penkkeihimme ko. ennusteen takia) rajoittui muutamaan tymäkkään ravistukseen. All's well that ends well siis. Koneessa istuneen Very Important Matkustajan vuoksi päästiin myös kiilaamaan kiitoratajonossa - oikaistiin kapteenin mukaan yli tunnin odotus, kun tieto VIP-matkustajasta (whoever that may be) kiiri lennonjohtoon. Kuinka mukavaa.

Ihaninta tässä viikossa on kuitenkin se, että saan kitua töissä enää huomenna, jonka jälkeen on pakko taas leikkiä lomaa pääsiäisen yli. Mun ääneni myöskin kiittää moisesta ratkaisusta - yksinkertaisesti lentomatkailu ei ilmeisestikään sovi mun sielulle, kun kuulostan tällä hetkellä lähinnä harakan ja seksipuhelintyöntekijän risteytykseltä. Kriik ja kraak.

Ps. tilatut tuliaiset voi noutaa Kaisaniemen komentokeskuksesta. Lasku seuraa perässä. Hi.

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Teretulemast takaisin ja mukavaa pääsiäistä! Me suunnataan huomenna aakeelle laakeelle ja lauantaina on tiedossa (mikäli sää on suosiollinen, eli pakkasen puolella)jo perinteeksi muodostunut ladon poltto. Iskältä vaan kohta loppuu ladot, mitä polttaa. Noh, aina on naapurin omia;)

Vesikeksi kirjoitti...

Ainahan voi Kati polttaa kallion, kun ladot loppuu! Meillä tehtiin eräänä juhannuksena niin. Kallio meni myös rikki.

Itse vääntäydyn myös lakeuksille huomenissa. Luvassa on rahkapiirakan leivontaa :P ja kavereitten uusien lapsien katselemista.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset ripsivärimuulille;)Ihqut silmämeikit haetaan Kaisaniemestä ensi viikolla. Tänään suunta on Saksan pääkaupunkiin ihanan husbandin kanssa. Jee.

aisa-K kirjoitti...

Jaa, Kallen kanssa poltellaan vaan autoja.

Ja niin, mä en ainakaan lähe mihinkään täältä Helsingistä. Kummittelen täällä koko pääsiäisen.