keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Kauniisti keskellä viikkoa

Pääsin kuin pääsinkin siis takaisin pääkallopaikalle Helsingin Kallioon - ja yllättäen työ imaisi mukanaan koko naisen sellaisellakin volyymillä, ettei mitään tietoakaan bloggausaktiviteeteista. Paitsi siis tänään, kun olen edelleen seitsemän aikaan täällä kukkumassa. Ngh.

Täällä paistaa nyt lämmin ilta-aurinko aamun kalseasta sumusta huolimatta. Vietin tänään oikeinkin viihdyttävän parituntisen texasilaisten maailmanmatkaajien kanssa. Siskon jenkkipoikakaverin isovanhemmat (kyllä - melkein sukua julkkikselle) kun ovat maailmanympärysristeilyllä (tai ainakin melkein) ja viettivät siis päivän viisuhuuman vaivaamassa pääkaupungissamme. Mukavaa oli, kaikin puolin. Vähän vaan meinasi tulla tikahduttua tikkariin, kun maailmaanähnyt eläkeläispariskunta kysyi Tehtaankadulla, juuri ennen Venäjän suurlähetystöä sijaitsevan niittynyppylän kohdalla, että "is this the down town area here..?" Hih ja hah.

Kolmas linja on entisellään, ja jopa kukkaset olivat selvinneet poissaolostani hengissä. Eivät edes valitelleet suurempia traumoja eilisiltana. Mä tosin kupsahdin jenkkisänkyyni jo ennen yhdeksää - eli en montaakaan tuntia ehtinyt kotonani homehtua.

Viikonloppuna olisi tiedossa massiivista viisuboikottia (en kyllä katso yhtäkään semifinaalia, en, en!) ja sunnuntaina sitten universaalinen cannelonitesti. Vähän vaan mietityttää, että pitäisikö testiä varten hankkiutua otolliseen cannelonitilaan, eli ihan massiivisen cocktailflunssaan? Tämä tosin edellyttäisi valtavaa viinanjuontia lauantaina - mikä taasen puolestaan ei kiinnosta sitten vähääkään. Hmm. Tough life.

Hurjaa, että huomenna on jo torstai - ja viikon kuluttua tän kevään suurin työpuristus on ihan juuri kulman takana. Täytyy myöntää, että ihan semisti kyllä jännittää moinen, tulee ihan vanha hyvä kesäkuu 2006 ja meidän jees-seminaarimme mieleen tästä levottomuudesta...!?

Nyt ehkä kotiin. Ja mahdollisesti pubivisaan myöhemmin illalla. Jos siis se visailun kuningas-mies (jolle ehkä hieman auottiin edellisen visailun jälkeisessä ilakoivassa humalascha päätämme) ei potkaise meitä pihalle siitä skabasta. Koston kierre on suloinen, kaikin puolin.

Ei kommentteja: