keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Cavaa kalliolla

Meillä oli eilen kesäkaudenavajais/kiitosilta. Katajanokan kasinolla. Ja ehei - emme sortuneet uhkapeleihin (ei kai niitä siellä ole viimeiseen vuosisataan edes tarjottu). Lähinnä nautimme tulitikunperseenkokoisista minimalistisista (mutta hyvistä, I have to admit) ruoka-annoksista ja ranskalaisesta valkoviinistä.

Maailma parantui ehkä puolikkaan piirun verran - ja koskapa samalla tyttöporukalla lähdettiin iltaa päättämään kohti Kalliota, niin tulokset lienee melko ennalta-arvattavissa. Ompuun yhdelle, kuuntelemaan 18-vuotiaiden keravalaisten avautumista tupakkalaista ja poikaystävistään - ja siitä sitten mun kodin kautta vanhalla tutulle kalliolle kera cava-pullon.

Meidän seuruettamme lähestyi skumppahetken aikana parikin tahoa; ensiksi kundi kundilainen halusi lainata paperia jointin käärimistä varten (ei just ollut mukana, snif). Ja toisekseen erään kalliolaisen kirjaston vahtimestari (kyllä - do you see a pattern here?) halusi pummata röökiä. Koska nuorisolaisten asiat on meidän asioitamme, niin istuskeltiin ko. vahtimestari-pummin kanssa hetkonen niillä sijoillamme. Sillä meinasi mennä pasmat vähän sekaisin, kun kuuli että juotiin Kalliossa skumppaa vaan, koska on tiistai. Hihihi.

Mä yövyin tällä kertaa Wallininkadun soffalla - ja tavallemme uskollisina päräytettiin aamulla taksilla aamupalalle. Kluuvin mäkkäriin. Mental note to self: pidä aina taskussa rizloja, jotta hauskannäköiset huumehörhöt saavat harrastuksilleen tukea. Ja jostain syystä aamuaikaan taksin tilaaminen mäkkäriin saa kuskit semisti hämilleen. Kannattaisi ehkä selvittää myös ko. ravitsemusliikkeiden katuosoitteita...?

Ei kommentteja: