torstai 7. kesäkuuta 2007

Suhinaa

Mun päässä kuuluu ääniä. Sellaista pientä pihinää, sihinää ja suhinaa - joka kiivastuu aina iltaa kohden. Ihan kypsää kauraa siis kesälomalle olisin: enää kaksi viikkoa tätä hullunmyllyä, ennenkuin helpottaa. \o/ Jotenkin on taas niin hukassa omien, naapureiden ja muiden osallisten töiden kanssa, että ihan heikottaa - hullu hässäkkä päällä noin suurinpiirtein koko ajan. Ja mikä mukavinta: aina voi öisin herätä miettimään tekemättömiä töitään. Ngh.

Mutta. But. Huomenna on ihana kesäinen vappaapäivä - äitiliini ja siskosein saapuvat illalla lomamatkalleen. Suunnitelmissa on ainakin torigaffittelua ja UIT-revyytä sekä ehkä myös kreikkalaishenkistä ruokailua Kampissa. Namskis. Mä itse haluaisin myös Suokkiin sellaiselle opastetulle kävelykierrokselle, toivottavasti seuralaiset on suosiollisia moiselle idealle..?

Käytiin opiskelukavereiden kanssa Knossoksessa syömässä tuossa joku ilta takaperin, hauskaa oli hihitellä vanhoja hyviä juttuja. Ja ehkä vähän uusia. Mun elämäni uusi suunta kun herätti mitä suurinta hilpeyttä seurueessamme, jopa niin että naapuripöydät olisivat (jos niissä olisi siis istunut joku) ehken häiriintyneet. Onneksi ei ollut naapureita. Täysin häiriintynyt kuva mm. allekirjoittaneesta olisi nimittäin niiden juttujen perusteella saattanut välittyä.

Mutta joo. Elossa siis täällä olen edelleen ja pihisen. Tätä tällaista turhaa blöögihölinää on lienee maailma täysi, eli piste meikkikselle. Ja tälle jutulle. Tähän.

Mukavaa weekendiä - äläkää käristäkö kliivitsiänne auringossa!

Ei kommentteja: