torstai 5. heinäkuuta 2007

Biitsillä

Torstainen lomapäivä kului rattoisasti Nallikarissa - Pohjois-Suomen Rivieralla siis. Hassua kyllä, meidän mustalaisleirimme lisäksi paikalle oli eksynyt kymmenittäin esimerkiksi norjalaisia turisteja, jotka kai -poloiset- kuvittelivat olevansa kuin paremmallakin etelänlomalla...

Yhtälö kaksi kaksivuotiasta turvaistuimissaan (ja yksi 26-v. ängettynä virityksen keskelle) sekä aikuiset mummun messun (Renault megane, ei mersu - valitettavasti) etupenkillä toimi yllättävänkin hyvin. Lisäksi rantakasseista löytyi tarvittava arsenaali aurinkorasvaa, patonkia, viinirypäleitä, pillimehua ja carnevale-keksejä (niitä pastillivärisiä, joissa on hassuja painokuvioita takapuolella). Tällä kokoelmalla vietimme siis valtaisan viehättävän uimarantapäivän, olkoonkin ettei ko. rannalla varsinaisesti juuri voi uida. Pitää nimittäin kävellä semminkin pari-kolme kilometriä [tai ainakin useampi sata metriä] ennen kuin vesi syvenee uimakelpoiseksi. Parivuotiaiden uimiseen paikka on kuitenkin ihan ehdoton; kahlaamalla nilkkasyvyisessä vedessä kun saa juuri tarpeekseen vilvoitusta. Ei tarvinnut edes napaa kastella.

Ole ystävällinen lähimmäiselle -teemapäivä jatkui samoissa merkeissä. Grillattiin siskokultien kanssa halloumia ja kanaa [oi, kuka pesisi grillin parilan lohkoperunoiden jäljiltä..?] - ja illan päätteeksi vierailin vielä ex tempore -pohjalta omassa mummulassanikin. Yllätysvierasta lahjottiin vissyvedellä ja omenanlohkoilla, kuinkas muuten.

Päivän hilpein keskustelunavaus kuultiin kuitenkin toisen pikkumiehen suusta, joka kaivautui lohikäärmepeitto mukanaan tädin kainaloon satua kuuntelemaan. Hetken änkeämisen jälkeen oli tuomio selvä, oikein tökkäyksen kera: "tätillä on tässä tissi." Johon myöntävän vastauksen saatuaan ko. nuorimies vielä tarkensi: "Tätillä on tässä iso tissi."

Mitäpä tuohon nyt enää sanoisi. On tissimiehiä ja on persemiehiä - näköjään jo nuorella iällä *muah*

2 kommenttia:

seiti kirjoitti...

Fairy Power Spray on ihan mahtikamaa ja toimii niinko mainoksessa luvataan. Koita sitä grilliin, niin ei tarvi jynssätä ehkä ihan hiki hatussa :)

Vesikeksi kirjoitti...

Mun kaverin (huomattavasti nuorempi) pikkusisko kysyi siltä kerran saunassa, että miks sulla on tuollainen karvapylly? Mitä siihen oikein voi vastata. En oo sheivannut.

Mullapa alkaa kans loma tänään!