maanantai 23. heinäkuuta 2007

Polttarointia Tallinnassa

Kesäloma päättyi siis valtaisan vauhdikkaissa tunnelmissa - kipaistiin tyttöporukalla (morsmaikku etunenässä) Tallinnaan lauantaiaamuna. Juonittiin virolaisella yhteistyöllä morsian länsiterminaaliin muka-passinhakumatkalle ja tempaistiinkin sitten siitä seurueemme suoraan M/S Starille [joka on muuten yllättävän miellyttävä matkamuoto, ainakin toistaiseksi. Sekä tilat että muut matkustavaiset olivat siistejä, eikä missään haissut pissa.]

Laiva oli kiva, puistopiknik vartijoita vältellen oli ihana, suklaahoito day spassa kuulemma mieltäylentävä ja päivän huipennuksena toiminut limusiiniajelu kerrassaan mitä ihaninta. Skumppahuuruisessa limuajelussa oli vielä sekin hauska puoli, että pääsi kerrankin samastumaan Pariseihin ja Jessicoihin ihan uudella tasolla. Sseriously, on nimittäin todella hankalaa päästä matalasta limosta ulos tyylikkäästi niin, ettei hmppa vilahda. Ei onnistunut ehkä kertaakaan, vaikka kovasti yritettiin.

Lisäksi söimme italialaisittain Controventossa ja nautittiin ehkä kesän kauneimmasta päivästä, auringon kimallellessa kännisissä (no, ihan vähän vaan oltiin huiskeessa) silmissämme. Yllättävän hyvin porukka jaksoi pelkkien skumppien ja briisereiden voimalla - heiluimme viehättävässä pöhnässä koko päivän - ja vielä myöhäisillan paluumatkankin, allekirjoittaneen suurista epäilyksistä huolimatta.

Paluumatkan jälkeen alkoi sielu olla jo niin täynnä limuviinaa ja kuulereita, että kostoksi vedettiin baarissa vaan snapseja, shotteja ja siideriä. Yllättäen (itsellenkin) humpattiin (keravalaisten teinihelvetissä X, nimeä ei kehtaa edes ääneen sanoa!) aina pilkkuun asti ja riehkuttiin vielä taksitolpallakin melkein tunti. Melkoista turnauskestävyyttä sanoisin, josta saivat osansa myös tolpan muut asiakkaat - en yhtään ihmettele nakkikiska- ja taksijonoissa tapahtuvia puukotuksia, sen verran imbesillejä on nimittäin liikenteessä yöaikaan. Vallan ärhäkäs seurueemme kun joutui mm. ottamaan kantaa eräänkin kolmevitosen perheenisän varustukseen (tai lähinnä sen pienuuteen) epämiellyttävistä lähentymisyrityksistä johtuen.

Nyt sitten olisi aika villin työnteon - yllättävän hitaasti kuluu aika näin koneen ääressä, vaikka koko ajan onkin muka jotain tekemistä. Ei vaan kukaan ole nykimässä a) sormesta, b) hihasta tai c) hiuksista valloittavan seurani perässä. Vielä. Lähteek joku joskus terassille? Tai syömään? Tai katsomaan pitsinnypläystä...? Anyone, ever...?

ps. Loma alkoi ja päättyi yhtä lailla samankaltaisissa merkeissä - juhlavassa krapulassa. Leikittiin iskän ja äiteen kanssa lomanlopettajaisia perjantaina ja juotiin esimerkiksi koko baarikaappi tyhjäksi. Viskit ja madeirat ja kaikki.

2 kommenttia:

Tomppa kirjoitti...

Voikkonää laittaa yhteysinfot siitä limusiinistä. Ite järkkäämässä polttareita Tallinnaan...

Kirsi kirjoitti...

Consider it done. Jos ei maili tullut perille, niin ilimottele. Mulla oli sulle vaan joku hurjan vanha osoite...