sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Santanaa sateessa

Kesän pakolliset kaupunkifestarit on nyt lusittu. Intouduttiin nimittäin iskän ja äiteen kanssa oikein löökitansseihin perjantaina - tuhoisin seurauksin. Idea sinällään oli oikeinkin innostava; aurinkoinen ilta, kylmää siideriä ja Santanaa soittava bändi - joka esiintyi Oulun torilla. Kesälomaani melko lailla vaivannut vitsaus, eli jatkuva sade löysi kuitenkin tiensä näihinkin juhliin. Eli päädyttiin fanittamaan hyvää musiikkia soittanutta bändiä sateenvarjojen lomasta. Kuten ilmeisesti kaikissa muissakin tänkesäisissä festifaalitapahtumissa on päässyt käymään.. Äitiäni lainaten, ainoastaan mutavelli puuttui muuten autenttisesta festarifiiliksestä.

Tänään pääsi -kuin vahingossa- kärähtämään nokka, kun toljotin aurinkoa sen verran kiihkeästi senkin kahdeksan tuntia. Kuin kostoksi vähistä aurinkoisista päivistä, myös aurinkosuojakertoimissa pihisteltiin tänään.. Tai siis suojasuihketta sumuteltiin - vähän - ja ainoastaan niille kaikista herkimmille alueille (eli dekolteelle). Tästä johtuen olo on ihan semisti punakka, mutta ei auta itku pohjolan aurinkomarkkinoilla. Jos Forecaa on uskominen, niin kaksi aurinkopäivää on tältä kesälomalta enää kärvistelemättä - ja sitten menee sateen merkeissä loppuviikko. *snif*

Yläkerran sisustusprojekti sai viikon lopulla valtaisan hyppäyksen eteenpäin, kun vanhat romano-tv -tyyliset kalusteet siis päätyivät kaatopaikalle - ja uudet (tummanruskeana) saapuvat torstaina. Sitä ennen pitäisi vielä kipaista rasvamatkalle Ikeaan (Haaparannasta kun perinteisesti on aiemmin roudattu voita, sokeria ja BOB:in hilloja). Teeveetaso ja joku kiva soffapöytä on hakusessa. Sitten täytyy enää noudattaa äiteen toivetta sisustuksen tyylistä: "Täällä ei jumalauta saa kyllä sitten näyttää miltään sisustuslehdeltä." Nih. Ettäs sen tiedätte.

Ps. Sisustusideoista puheenollen, sain vihdoin kauniin taulun oman sänkyni päälle ripustettavaksi. Ihanan raikkaan vihreä - ja kerrassaan old school; heittäen yli 35 vuotta on ikää tuolla teoksella. Pitäisköhän järjestää uusintatuparit tän juhlan kunniaksi...?

2 kommenttia:

Vesikeksi kirjoitti...

Santanan lukee niin kovin helposti Saatanaksi.

Kirsi kirjoitti...

Heh. Ei, ei saatana. Vaan Santana. Vaikka lomakelit kyllä on olleetkin enemmän tuosta ensimmäisestä.

Perkele.