torstai 9. elokuuta 2007

En valita...

...vaikka on niin helvetin hiki koko ajan. Aamusta iltaan ja yölläkin. Sitäpaitsi naapurin pubin elämöinti vaan kiihtyy näin kesäöisin: harva se yö on joutunut kuuntelemaan mitä mielenkiintoisempia serenadeja. Paita on ihan märkä ja kädet nahkiat ja koko ajan tekis vaan mieli olla alasti. Töissäkin.

...vaikka tänpäiväisten miljoonien (!) puhelinvastausteni myötä mun verisuonet on melkein räjähtäneet ärsytyksestä. Päivän koomisin puhelu lienee se yksi myrtynyt isipappa, joka rähjäsi vartin verran ja haukkui työtaitoni aasta ööhön - mutta muisti kuitenkin muutaman minuutin välein sanoa, ettei tietenkään mua voi syyttää mistään, eikä halua omaa frustraatiotaan muhun purkaa - välikäsi kun vain olen. Muahaha. Vittuako se sitten jatkoi jaaritteluaan ja angstaamistaan, jos kerran mun ei sitä olisi tarvinnut kuunnella?

...vaikka paskanaama-Consuela on vaan kiukutellut koko viikon, eikä ole yhtään tarpeeksi suurella pieteetillä valmistautunut lauantai-iltaiseen aivomyrskyyn Joyce Carol Oatesin inspiroimana. Ehkä se siivoaa ens yönä ja leipoo sitä seuraavana...? Ei vaan, taiteilijoillahan on yleensä mitä mielenkiintoisin käsitys arkisista asioista (kuten kodin siivoaminen) - eli jospa haen vaan rullakebut kaikille kirjapiiriläisille ja unohdan koko kodinhengettäryysprojektin?

...vaikka kesän ainoat hellepäivät onkin rajoittuneet kohdallani yhteen lyhykäiseen pyrähdykseen Suomenlinnassa ja ratikointiin kotiin illan lämpiminä tunteina. Silti on kiva ajatella, että loppuosa suomalaisista voi vaan syödä jätskiä ja täplittää hiekkarantoja sen kuin ehtivät. Kyllä minäkin ensi vuonna. Not.

...edes siitä, että töitä olisi enemmän kuin laki sallii - ja tekijöitä ihan liian vähän. Kaasoiltavat häät lähestyvät uhkaavaa vauhtia, eikä puhetta edelleenkään ole kirjoitettu. Tai edes pyydetty. Elämäni ensimmäinen kukkapistokas pitäisi istuttaa (vaan kun ei ole multaa) ja UPS:iltakin pitäisi tilata (netin kautta, for God's sake) pikalähetys Kanadaan.. Kun joku vaan kertoisi miten.

All in all, kaikesta huolimatta ihan hyvä fiilis. Ihanaa kun ei lämmin luita riko ja jääkaapissa on kylmää Pommaciakin. Vielä kun jostain saisi jätskiä, niin avot! *soittaa benille ja jerrylle*

Ei kommentteja: