maanantai 6. elokuuta 2007

Ihana tunnelma, vol. 81

Kirsuseinin radiohiljaisuuden päättymisen merkiksi, myös koko kesän kaipaamani aurinko päätti kaivautua kolostaan meitä työläisiä ilahduttamaan. On tosiaan ollut melkoista haipakkaa viime viikko - täydessä mediapimennossa meni keskiviikon ja lauantain välinen yö. Viime aikojen nurputuksen vastakohdaksi, seuraavassa tiedossa viime päivien ilonkiljahdusten aiheita.

Mun tänhetkisessä elämässäni on ehkä ainakin kiljaardi hurmaavaa asiaa.. tässäpä niistä muutama:

- Työpaikan alakertaan on avattu (tai ainakin kyltin perusteella ollaan ihan any day now avaamassa) Subway. S-U-B-W-A-Y. Subway. JIHUUUU!!! Mun elämällä on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin taas uusi tarkoitus, kun tiedän, että voin koska tahansa halutessani hakea a) lounaaksi tai b) muuten vaan itselleni subin. Namskista vaan kaikille antiamerikkalaisille - mä ainakin saan siivun jenkkivuotta eteeni joka ainoan kerran ko. lafkassa syödessäni. Ihanasti.

- Viime viikon vaihtarileiri tuppaa edelleen naurattamaan. Vaikka täti onkin jo vanha ja raihnainen (minkä huomasi erityisesti la-su -välisen yön 14h pikku tirsoista), niin viime viikon ulkomaiset oppilaat just blew my mind away! Ne oli liikuttavan itsenäisiä ja oppimisen ilosta täriseviä - ja ihan hurjan kaukana kodeistaan. Uudet perheet saapuivat lauantaina - ja jopa mun piti vähän tirauttaa itkua, kun niin innosta soikeina olivat sekä perheet että oppilaat. Silmät säihkyen he yrittivät olla olevinaan - ja kuitenkin kaikkia jännitti vaan ihan järjettömän paljon. Muakin.

- Valmennuksen koomisin hetki oli kuitenkin kahden (hyvin hiljaisen ja ujon) japanilaistytön käsinkosketeltava pettymys erään pustalaisen, hurjan hauskannäköisen kundin poistuttua vähän ennakoitua aiemmin... Tytöt lähestyivät vetäjiä jo valmiiksi vähän harmistuneen oloisina kyselemään ko. pojan sijaintia - ja kuullessaan, että nuorimies oli jo lähtenyt perhettään kohti, he (japanilaiset, toim. huom.) totesivat ääneen.. "Oooh... but he was so...HHOT!" *hihihi* Koska japanilaismimmeille on ylipäätään edes opetettu tuonkaltaisia termejä, kysynpä vaan...?

- Tällä viikolla on ihan valtavasti kaikkia tapahtumia: illallista Suomenlinnassa, palaveria toimistolla ja kirjapiirin kokoontumista allekirjoittaneen kotikolossa. Lisäksi keskiviikkona pitäisi mennä muistelemaan 12 vuoden takaisia tapahtumia ja saattaa kolme maailmanmatkaajaa lentokentälle. Kummallista kyllä, oman lähtönsä kaikki käänteet muistaa edelleen tasan tarkkaan kuin eilisen - vuosien kulumisesta huolimatta!

Hieno viikko, kaikkiaan. Erityisesti niille, jotka viettävät sitä lomalla.

3 kommenttia:

Vesikeksi kirjoitti...

Hei mä tahdon ehdottomasti tietää Subbarin tarkemmat koordinaatit! Jos se on sun alakerrassa, sen täytyy olla hyvin, hyvin lähellä myös minua. Siinäkö jossain afrikkalaisen sarvikaupan lähellä?

Anonyymi kirjoitti...

Hei olikohan tuo japanilaisten tyttöjen ihannoima ulkomaalainen se sama joita leirin VAPAAehtoiset katselivat ;o) Olipa todella viehkeä ja tunnelmallinen leiri indeed. -N-

Kirsi kirjoitti...

No siis ne on siellä subswayllä vaan kiinnittäneet kylttejä tuohon talon seinään - ilmeisesti lihaa ja juustua ja sänpylää tuodaan paikalle joskus lähitulevaisuudessa...

Ei siis Sarvikaupassa, vaan meistä vähän tuohon alamäkeen... Siinä oli ennen Yliopiston KirjaKauppa. Tai jotain.

Ja nakero: sepä sama juuri *muahaha*