perjantai 10. elokuuta 2007

Kanye West

Puhelin soi äsken. Vastasin pahaa-aavistamatta ja jouduin melko lailla yllätetyksi.. Iloisen oululaishenkisen vapaaehtoistervehdyksen jälkeen luurista kuului vaan "...no katoppakö mulla olis sellainen juttu, että kuuntelin tuossa äsken radiota [allekirjoittaneen keskittyminen herpaantui tässä vaiheessa ehkä ihan lyhyeksi hetkeksi]... ja sitten finaalin jälkeen yleisö valitsi mut voittajaksi [jolloin jaksoin taas hetken keskittyä] ja mä sain neljä lippua Kanye Westin keikalle Helsinkiin..." Hetken aikaa luurin päässä ihmeteltyäni sain tarjouksen, josta oli semisti hankala kieltäytyä - "kelpaisko teille sinne teidän nuorisolaisjärjestöön neljä ilmaista lippua ens viikon tiistaille jäähalliin..?"

Needless to say, meidän kalliolainen salaseura siirtääkin nyt sitten syksyn avajais-pubivisan keskiviikolta jo edellisillalle, eli tiistaille. Ja suuntaa vimpan päälle bling blingeissään soul-legendanakin pidetyn K. Westin keikkakatsomoon. Samalla saattaa just joutua myös kuuntelemaan vähän Don Johnson Big Bandia. *snif* Ja kaikki tämä vaan sillä, että ihanainen nuorisolaisihminen osallistuu radiokilpailuun, ei itse raski ostaa lentoa Helsinkiin, löytää firman kirjekuoren huoneestaan ja mä vastasin puhelimeeni kerrankin oikeaan aikaan. Jännittävää.

Ostin tänään huomisen kirjakerhon kunniaksi myös vinon pinon uusia astioita. Arabian tehtaanmyymälästä. Kakkoslaatua. Ihania kokoja ja muita kaikkia. Nyt pitäisi enää consueloida ja leipua ja tehdä kaikkia taikatemppuja - ja herätä aamuyöllä kello neljä (kyllä, 04:00), että ehtii viideksi lentokentälle. Perkele.

Mulla on kyllä universumin omituisin työ. Sanokaa mun sanoneeni.

Ps. Mukavaa, helteistä viikonloppua evrivan. Ens viikolla alkaakin sitten koulut. \o/ Ja ens kuun jälkeen on jo lokakuu.

2 kommenttia:

oo, täällä on nykyään laajakaista kirjoitti...

Ui ui ui, kävipäs hyvä munkki! Itsehän kärvistelen vielä täällä Pohojammaalla hyttysenpistojani rapsutellen. Olen lukenut lehdestä, että siellä pääkaupunkiseudulla on kesä, mutta täällä näyttäis taas tulevan vettä. Hyvä vaan, voin nukkua koko päivän, viikon, loman, mitä näitä nyt on.

Anu kirjoitti...

Teki poika neidot iloiseksi. Ja ansaitsi samalla *pienet* ylistyssanat.

Ainakin minulta.