maanantai 20. elokuuta 2007

Kulttuuri-isku

Olipa taas viikonloppu. Kolmas kerta kaasoillessa toden sanoi: ei enää ikinä hääjärjestelyitä allekirjoittaneelle, kiitos - ainakaan kesähelteiden aikaan. Mikään kun ei ole piinaavampaa, kuin seistä kirkossa alttarin välittömässä lähituntumassa - hikipisaroiden valuessa niin nokanpäästä kuin selkääkin pitkin. Ainoa mieleen mahtuva ajatus seremonian aikana on, että "toivottavasti selän hikinorot ei näy puvun läpi koko kirkkoväelle.." Ewww. Muuten oli kyllä oikeinkin mukavaa - ja piti ihan jopa itkeä tirauttaa kummin rukouksen aikana. Lähinnä siis sitä miettiessä, että toivottavasti joskus itse pääsee kummina lukemaan rukouksen hääparille siitä samasta pöntöstä...

Häiden jatkot kuitenkin kruunasivat keikauksen Joensuuhun. Jopa meitä pidemmältä oli paikalle hotellikompleksi-Kimmeliin saapunut soitto-orkesteri nimeltään Culture Beat. All the way from Geeermany. Get that: ysikytluvun kovin tanssihitti Mr. Vain kuultiin siis lauantaina livenä (no, ainakin melkein) - kahteenkin otteeseen. Yllättäen keikka alkoi ja päättyi samoihin tahteihin - mikäs sen mukavampaa. Ihan käsittämätön hippafiilis tuli ihmisille moisesta musiikillisesta infernosta: siellä humppasivat sekä nuoret että vanhat (eli allekirjoittanut) samaan tahtiin tanssilattialla. Törmättiin myös erääseenkin tuttuun kitteeläiseen nuoreen mieheen diskohumpan tiimellyksessä, kovin on pieni maailma I must say.

Joku käsittämätön teiniys myös tarttui kaason hihoihin ilmeisesti tuosta keikasta. Päädyin loppuillasta, lukuisista moraalisaarnoistani huolimatta ehkä vähän maistelemaan erästä batterynmakuista kolmekymppistä, varattua miestä. Hyi kirsuseiniä - pitäisihän tuota tietää paremmin kuin alkaa ehdoin tahdoin pelaamaan toisten toimimattomien parisuhteiden mustasukkaisuusnappuloina. Ei silti, yhtä viatonta oli meno kuin aikoinaan (vuonna 1993) Maltan kielikurssilla, jossa tuo samainen musiikki vauhditti suomalaisporukkamme diskoiltoja päivästä toiseen. Muaha.

Tällä viikolla sitten villiä työntekoa ja viikonloppuna syömään hyvin. Esimerkiksi korealaista, you never know.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ooh, sutinaa!

Kirsi kirjoitti...

Kaisa. Jos se seurustelee, haluaa tehdä tyttöystävänsä mustasukkaiseksi JA asuu Joensuussa, niin sitä ei lasketa.

*snif*

Vesikeksi kirjoitti...

Mutta kyllä se on sutinaa. Maailmassa on niin vähän sutinaa, että kaikki lasketaan.