keskiviikko 22. elokuuta 2007

Sääilmiöitä

Raskas työ - raskaat huvit. Eilisiltana kaaduin 14h työpäivän jälkeen sänkyyni ja menetin tajuntani lähes välittömästi. Vain herätäkseni 12h myöhemmin, uuteen työpäivään. Ai miten niin ikioma elämä olisi kiva ylläri - kyllä musta on ihan hauskaa keikkua päivät pitkät puhelimessa ja ennakoida esimerkiksi hurrikaanien reittejä Meksikonlahdella.

[Kyllä, meidän oppilaat lähtevät kuin lähtevätkin Meksikoon tänään. UM:n matkustussuosituksesta huolimatta. Istunhan minäkin parhaillaan päälläolevan tietokoneen edessä, vaikka ulkona riehuu oikeinkin mukava ukonilma. Ihan tuossa päällä.]

Piti bloggaamani viime viikonlopun häistä. Taitaa jäädä toiseen kertaan se postaus. Mä taidan nyt hetkeksi mennä kaffille, piiloon noilta salamoilta. Kun ei taida saada valittaa pienestä ukkoskuurosta, jos on itse päättänyt eilen lennättää ihmisiä maahan, jossa riehuu vaatimattomasti Teksasin kokoinen hurrikaani *wirn*.

Ps. saatan joutua muuttamaan Jojensuuhun. Mun hääkampaus maksoi siellä kokonaista 17 euroa. Sillä hinnalla ei olisi Mansnerin Sirpa sanonut edes päivää. Ngh.

Ei kommentteja: