perjantai 7. syyskuuta 2007

Chicken poop

Sain eilen tuliaisia Jenkeistä. Pyytämäni Almayn ripsivärin (itse asiassa tulkkujen tuoja oli fiksumpi kuin allekirjoittanut - ja toi samalla vaivalla samaa väriä kaksi putkiloa. Saanpahan maalata loppuvuoden silmiäni ihanaisella allergiavapaalla Almayllä). Bonuksena ripsimaaliin sain kuitenkin vielä aito-kansasilaista "Chicken Poop Lip Junk"ia. Kanankakka-huulikamaa siis. Lohdullisesti huulirasvapurkin kyljessä oli kuitenkin teksti: all-natural cosmetic moisturizer - contains no poop. Mutta silti.

Kanankakan kotisivuilta selvisi sekin, että eräskin kansasilainen nuori neiti oli saanut papaltaan neuvon valitettuaan rohtuneita huuliaan. "I know how to fix those dry lips. I'll rub some chicken poop on 'em so you won't be lickin' 'em.." No, nimi jäi elämään - ja samalta valmistajalta löytyy nettimyynnissä myös vegaanidödöä, jonka nimi on "Kill it dead". Vitsikkäällä tuulella nuo ämeriikkäläiset - oma elämä tuntuu taas kaksi astetta hohdokkaammalta, kun sivelee huuliinsa kananpaskarohtoa. [Joka siis edelleen on tehty soybean oilista, mehiläisvahasta, jojobaöljystä jne. Contains no poop - so I've been told.] Netistä voisi tilata myös teepaitoja, joiden tekstit kehottavat vehtailemaan kantajansa kanssa erityisesti juuri siitä syystä, että hänellä on huulissaan kanankakkaa. Muahah.

Tänään (ja huomenna) tiedossa infernaaliset kinkerit Virroilla. [Mikäli muuten Virtain kaupungin/kuntayhtymän/matkailunedistämiskeskuksen tädit koskaan eksyvät tähän osoitteeseen, niin mulle saa koska tahansa myöntää esimerkiksi kaupungin avaimen. Mä olen mielestäni valtaisalla tarmolla kehunut Virtoja edestä ja takaa - niin netissä kuin livenäkin. Ja edistänyt helsinkiläisturistien ryöppyä Helvetinkolun maisemiin ainakin 300 hengen vuositahtia. Mikäköhän niiden keskimääräinen vierailijaluku ylipäätään edes on, noinniinku vuositasolla..?] Tosiaan, riemukkaat hyttibileet, diskoteekki jne. suomalaisine tequiloineen on taas luvassa. Can't wait. Puhumattakaan noin parikymppisten hormoonihuuruista, joiden parissa jälleen huomisilta vietetään. Silmät vaan vilkkuu oikealla ja vasemmalla.

Muksaa viikonloppua ja alkuflunssaisia halauksia vaan kaikille elämässäni tällä viikolla pärskineille. Kiitsat vaan ja sillä lailla.

Ei kommentteja: