tiistai 4. syyskuuta 2007

Onnea Vaasa!

Päivän synttäripojille ja -tytöille lämmin onnittelutervehdys *virittelee lauluääntään*. Juhlittiin toisen tiedossa olevan meihen synttäreitä [ilman hänen kyseenalaista seuraansa tosin] eilen, ihan sillai eks temppoore... Seurauksena lattarihenkisestä illallisesta valtaisa jälkihiki (eli krahi) ja melkoinen väsytys. Niin pitkä ja rajallinen on mun muistini, että vallan kaksi päivää rapulan jälkeen on -yllätys yllätys- uusi krapula *ahihi*.

Oltiin kuitenkin sillä lailla sivistyneinä liikenteessä, että käytiin kaupasta hakemassa alennustölkkejä - eikä vaan dokailtu baarissa. Which is quite nice, kun tili huutaa hoosiannaa ja sen saakelin tarkastusmaksun eräpäiväkin lähestyy. Mä ehkä joudun oikeuteen, jos muistan hookooällän smurffeja vasta ensi viikolla, tilipäivän jälkeen...?

Tänään tiedossa viikonlopun avajaisspeksien suunnittelua Toverissa, ihan vaan kylmän kokiksen ääressä. Meinattiin vetää infernaalinen tervetulotilaisuus á la tenskun turistirysät - vielä tosin puuttuu se substanssi. Which is nice.. Olisko kellään selkeitä mielikuvia siitä, mitä moisissa matkaopasjutuissa jutellaan, muuta kuin hanaveden juomakelpoisuudesta ja paikallisten erikoisista tervehdyksistä..? Parhaat ideat palkitaan esimerkiksi shotilla suomalaista tequilaa *wirn*

1 kommentti:

Kalu kirjoitti...

Tänks hani!