keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Subeja ja vauvoja

Johan taivaat aukeni, kun alakerran leipäartistimo (seriously, ne etsii netissä Sandwich Artisteja) avasi ovensa viikonloppuna. Meillä haisoo nyt kuulkaa täällä töissä asti tuore sänpylä - ja kaikki lisukkeetkin vielä. Todellisuushan on lienee se, että ihminen voi syödä vain rajallisen määrän subwayta, ennenko tuloo kyllästys. Mutta käytännössä tän viikon saldo on jo kolme puolikasta subia - kolmena päivänä. Eli go figure. Ja tosiaankaan tuo aamuisin jo työhönsaapuvia ilahduttava huumaava leivän tuoksu ei ollenkaan helpota tilannetta...

Sitten meitä kaikkia kiehtoviin, ajankohtaisiin BB-aiheisiin. Ihanasti kävi ilmi, että Tiina (se joku vorsalainen horo, jolla on kaamia tukka ja joka suunnitteli vaan sekstaavansa talossa kaikki hereilläoloaikansa) sai nyt siis tänään tietää olevansa raskaana. Onnia vaan koko maailmalle - pitäisköhän tuota ohjelmaa nyt pidentää puoli vuotta, että nähtäisiin suorassa lähetyksessä myös mukulan synty...? Vähänniinko Hollannissa vuosi-pari sitten, jos en ihan väärin muista.

Sillai vaan vähän laskelmoivalta vaikuttaa moinen yllätysraskaus.. Kun muka menkat on viis päivää myöhässä, niin mimmi säntää heti ensimmäisenä spekuloimaan mahdollista raskauttaan päiväkirjahuoneeseen. [Ja joo, I know this is pathetic, mutta lupaan etten polkkaa aiheesta enää tän enempää!] Kun justhan tuonkaltaisessa paikassa kenelläkään ei koskaan esim. stressin takia ole menkat esimerkiksi viikkotolkulla myöhässä... Entistä epäilyttävämmäksi asian tekee se, että unlike all the other girls, kyseisellä mom-to-be:lla ei sitten -hupsista keikkaa vaan- ole juurikaan yhtään menstruaatiovälineitä mukanaan talossa. [Noi listat siitä, mitä kukanenkin toi mukanaan taloon löytyy netistä. Älkää kysykö, että mistä tiedän.] Kaikilla muilla mimmeillä on siis kasapäin tampaksia ja muuta reppuloisissaan, mutta tällä yhdellä lähihoitajalla ei sitten sopivasti ole pakaaseissaan muuta kuin meikkejä.

Kummallista. Tai sitten se pimu on tosiaan yhtä pimeä, kuin miltä ulospäin näyttääkin. Time will tell.

ps. Sain ameriikasta postipostia eilen. Ihania kirjeitä ja kuvia jenkki-siskonpojista ja mun muista sukulaisista. Ilahduin ihan suunnattomasti moisesta lähetyksestä, tavanomaisten laskujen sijaan! Ja aika villiä ajatella, että pari vuotta nuorempi host-sisko on jo kakkosluokkalaisen (7-v.) pojan äiti. Käsittämätöntä, kuinka aika juoksee.

2 kommenttia:

Vesikeksi kirjoitti...

Kävin tänään testaamassa Subin. Siellä oli sikamaisen kuuma ja limsa oli myös kuumaa sekä hapotonta. Muuten sämppäri oli kyllä ihan hyvvää. Siihen lähettyvillehän on avattu toinenkin uus ruokapaikka, Voda. Mainosten perusteella siellä saa kohtuuhintaan ruokaa ja oikein jotain makiaa jälkkäriksikin. Taisi olla eturuokakin hintaan kuuluva. Aattelin en heti vaan viidestoista päivä ehkä katsastaa sen.

Kirsi kirjoitti...

Tää nyt ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta Linjoilla pyöriville tiedoksi, että Kalliossa on siinä mun kotikadulla nykyään ihan taivaallisen hyvä thaikkuravintola. Aukioloajoissa on vielä vähän hiomista (auki vain klo 20 asti), mutta ruoka on kuulemma herkullista.

Raportoin kokemuksia molemmista, kunhan elämältäni (haha) ehdin.