keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Rikki - sönder

Viime viikolla meni kaikki rikki. Ja luonnollisesti samoihin aikoihin, jotta vitutus maksimus todentaisi itseään mahdollisimman tehokkaasti. Otsasuoni pullistellen selvisin tähän aamuun - ja nyt siis olen jo pimeyden keskellä Oulussa, tuijottelemassa universumin suurinta ja keltaisinta kuunpuolikasta. Mahtaa olla uneton yö tulossa, näin Halloweenin kunniaksi.

Mutta koskapa toisen vahinko on muiden hupi, niin kerrottakoon nyt näin jälkikäteen että viime keskiviikkona, aamukohmelossa (joka aiemmin mainituista syistä oli kyseisenä päivän melko lailla keskiarvoa suurempi) onnistuin siis rikkoa räpsäyttämään kolmet (kyllä: ei yhdet, vaan kaikki kolmet!) omistamani rintsikat. Yhdestä irtosi hakaset, toisesta olkain ja kolmas katkesi keskeltä edestä - peräjälkeen, samana aamuna. [Ja tämä siis todentaa sen, että ei koskaan pitäisi ostaa samanaikaisesti montaa tuotetta, kun ne tuppaavat myös hajoamaan samalla aikataululla..]

Joka tapauksessa, liskodiskon innoittamana sain keskiviikkoaamuna sen vähiten rikkoutuneen kapineen sidottua uudelleen yhteen - ja olen nyt siis kulkenut viikon rintsikat kaulan ympärillä -ihan kirjaimellisesti- roikkuen. Kuten BB-talolaiset sanoisivat, niin voin kertoa, että on iloisempiakin tapoja viettää päiviään kuin omiin rintsikoihinsa kuristuen - kun tietenkään en ehtinyt kaupoille ennen eilisiltaa, eli kyseinen itseaiheutettu kurjuus kesti useita päiviä. Ja luonnollisesti tällä hetkellä olotilani on lähes euforinen, kun uusissa viritelmissäni olkaimet ovat niille kuuluvilla paikoilla (eli olkapäillä) - eivätkä suinkaan kiristä hengitystä ja aiheuta notkoniskaisuutta. Pahoitteluni siis kaikille viattomille asianosaisille, jotka ovat rintsikkahirviö-Kirsun kouriin joutuneet viime viikon aikana - se kiukutteleva persoona ei suinkaan ollut allekirjoittanut, vaan mun kakkospersoonani esiintulema.

[Tässä vaiheessa anteeksipyyntöni niille, jotka kammoavat rintsikoista, menkoista ja muista tyttöjen asioista puhumista. Ystävällisesti kehoittaisin teitä kulkemaan esimerkiksi kolme päivää elämästänne rikkinäisiin, kainaloon tunkeutuviin kaaritukirintsikoihin pukeutuneena - ja lisämausteeksi vielä sullonette haaroväliinne kolmekiloisen "näkymättömän" vaipan arkea ilostuttamaan. Uskallan luvata, että siinä neljännen päivän kohdalla kuukausittaisista verilöylyistä ja muusta aiheeseen liittyvästä puhuminen on suurinta hupia. Kokkeilkaa vaikka.]

Ps. Latasin puhelimenikin jo valmiiksi huomista puhelu- ja tekstaritulvaa silmälläpitäen. Saa nähdä soittaako muut kuin espoolaiset pendelöijät, eksyttyään Oulun-junasta esimerkiksi Savonlinnaan...?

3 kommenttia:

Kalu kirjoitti...

Onea eli ykköstä synttäreiden johdosta! WOOHOO!

Vesikeksi kirjoitti...

Kuukautiskuppi! Kuukautiskuppi!

seiti kirjoitti...

Onks sulla fest? Onnea!

vesikeksi ehtikin ensin ehdottamaan kuukuppia. Hanki sellainen - taattu euforia!