perjantai 9. marraskuuta 2007

Synttärilahjasta

Disclaimerina heti alkuun: en osaa käsitellä viime päivien tapahtumia niin objektiivisesti, että siitä kannattaisi sanoa yhtään mitään. Tapahtuneen tajuamiseen mennee viikko jos toinenkin - julkisesti todettakoon siis vain, että tänä päivänä tekemäni työ nuorten parissa on tuntunut vielä entistäkin tärkeämmältä..!

Viime viikon synttäreihin vielä palatakseni - vinkeiden lahjojen ja korttien joukossa oli yksi vallan kuninkaallinen: sain puhelun maanantaina, jossa kysyttiin vain saatavuuttani sunnuntaina kello 20 alkaen. Kuulemma läsnäolo olisi lahjan luovuttamisen kannalta olennaisen tärkeää.. Allekirjoittanut tunnetusti vihaa yllätyksiä - eli napakan puhelun ja kimakan inttämisen jälkeen sain kakistettua lahjan tarkemman luonteen esille. Mää pääsen sunnuntaina maakuntamatkalle Espooseen. Sinne Kivenlahteen. Taloon, jossa asuu viirupäisiä julkisuudenkipeitä nuorisolaisia. Wohou, eli \o/. [Tosiasiassa ei tietenkään mennä sisälle sinne BB-taloon, vaan katsomaan lähinnä sitä Talk Showta, jossa semijulkkisjuontaja sekoilee sanoissaan - ja yleisöllä on rooli ensisijaisesti kiivaana taputtajana.]

Mietittiin, että voisi vääntää pari-kolme mukavaa kylttiä (joiden tuominen paikalle on siis kuulemma enemmän kuin suotavaa), joissa esimerkiksi toivottaisiin ekan kauden menkkahirviön paluuta ruutuun. Myös tekstit: "Nus*ikaa jo törpöt!" ja "BB:ssä kaikki on paskaa paitsi kusi" on harkinnassa. Mutta vinkkinä siis kirsuseinin lukuisille (eli molemmille) lukijoille: mut voi bongata viuhahtelupuuhissa subilta sunnuntaina. I can hardly wait!!

Tänpäiväisiin mietelauseisiin sopii myös vanha oululainen sanonta: pääasia, että syntyy liikevaihtoa. Muut tuntemani bisnesenkelit ostelee firmoja, kultaa, timantteja ja kaikkea suurta ja kallista: mä puolestani olen käyttänyt tänään tuhansia euroja ilmapalloihin, pinsseihin, postikortteihin ja huppareihin. Melkoiset speksit tiedossa joulukuun alussa - vielä kun löytyisi jakajat (ja ottajat!) kaikelle tälle yyberhienolle rekvisiitalle..!? Harkitsen myös vakavasti oman markkinointihenkisen toiminimen rekisteröimistä - mä alan olla jo tosi kätevä käsistäni ton indesignin kanssa. Ainakin omasta mielestäni.

Viikonloppuna tiedossa massiivista synttärijuhlasuunnittelua - ja tänään illalla kellarihumppaa Kalliossa kivojen kollegoiden kanssa. Moisesta viiden koon illanvietosta ei voi seurata muuta kuin massiivinen cocktailflunssa, sanokaa mun sanoneen.

3 kommenttia:

Vesikeksi kirjoitti...

Oliks ihanaa? Yritin kattoo ohjelmaa, mutten nähny viuhahduksia :(

Kati kirjoitti...

Teidät on nähty televisiossa.

Kirsi kirjoitti...

Oli tosi kivvaa. Ei kylläkään viuhahdettu, vaan istuttiin vaatimattomasti ylimmällä rivillä, takimmaisessa nurkassa. Eli piti kyllä jollain kiikareilla tihrustaa sitä ruutua, jos halusi seurakuntamme sieltä bongata.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu kuitenkin :).