maanantai 10. joulukuuta 2007

Joulun odotusta

Eipä tässä paljon ole ehtinyt kissaakaan sanoa viime päivinä - sen verran hektinen on ollut vauhti. Ihanaisesti olen siirrellyt vaatekasoja matkalaukusta toiseen, ja käynyt pariin otteeseen sukkaostoksilla, kun ei pyykkikonetta (eikä erityisestikään vaatteiden kuivumista) ole ollut aikaa käytellä. Kamaluus. Onneksi on enää puolitoista viikkoa joululomaan - keittiöpuuhien lisäksi en kyllä ajatellut tehdä yhtään mitään koko loman aikana. Paitsi ehkä satunnaisesti hihitellä kaksi-ja-puolivuotiaiden ajatuksenjuoksulle.

Oltiin siis Rukalla perinteisesti itsepäisyyspäivän reissussa - ja selkäkivusta huolimatta oli oikein virkistävä reissu. Tillinkäiset (kyllä, ne molemmat) pääsivät suksioppiin ja tätikin sai ohimennen kehuja mm. mahtavan hyvästä perunamuusista. Meinasi kyllä pelihousut revetä, kun toinen nassikka yltyi moisiin kehuihin eilisellä - kuulemma lihapullat ja muusi oli ihan mahtavan hyviä, myös vaahtosammuttimen mittaisen hahmon perspektiivistä.

Kotiin palaamisen myötä sai taas uppoutua täysillä järjestöuraohjuksen rooliin - vitsikkä sentään, että maailmassa olisi paljon korjattavaa. Ja vaan niin vähän aikaa. Ilokseni huomasin myös, että joku ihanainen troijalainen megavirus oli poissaoloni aikana seannut mun messengerin. Anteeksipyyntö siis näin julkisesti kaikille niille, joita mun msn on tietämättäni viime päivinä häiriköinyt. Saatanan Bill Gates ja sen kätyrit: tekis mieli vaan poistaa koko paska ohjelma koko koneelta - mutta sitten ei taas kehtaa. Kun työajalla mesettäminen on kuitenkin vaan niin käytännöllistä *wirn*

Loppuviikoksi on tiedossa mitä eriskummallisimpia tapaamisia erinäisissäkin joukkueissa - ja viikonloppu on luojan kiitos täysin vapaa. Makaan vaan kaksi päivää paikallani, enkä puhu kenellekään. Mitään.

Nimimerkillä antisosiaalisuus kunniaan!

ps. Onk kaikki muut ostaneet jo kaikki joululahjansa? Any ideas...?

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Jokos oot jonottamassa Celine Dijonin keikan lippuja? Kai sä nyt sentään menet sinne?! :) Tosin mitenkään halavalla liput ei lähde...

Kalu kirjoitti...

Kati! YÖÖÖÖÖÖÖÖÖKS! *Yrjöää aivonsa pihalle*

ps. Kirsusein, ootpa sä möyhäs. Sisko darlingien lahjat ostettiin jo elokuus. Mouhaha