sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Lentokentällä

Terveinen Wienistä. Ja Bulguuriasta. Intterwebin ihmeellinen langaton maailma avautui juuri - tässähän menee tuntinen välilasku mukavasti nettipäiväkirjaan hölistessä. Eikä juurikaan tarvitse vaivautua ympärillä ulisevien suomalaisturistien toimista.

Ollut melkoinen viikko - keskiviikkoaamuna surautin pienempääkin pienemmillä lentskareilla Helsinki-Vantaalta Itävallan kautta Sofiaan. Ja nyt siis samassa reissussa takaperin. Parissa viikossa kokoonkursittu vapaaehtoisten valmennus oli sanalla sanoen huikea - ei voi vielä edes käsittää nelipäiväsen koulutuksemme antia. Parhautta olivat myös paikalliset ihmiset: sitä nöyrää kiitollisuutta, kun heidän vuokseen oli vaivauduttu Bulguuriaan saakka ei voi kyllä sanoin kuvailla. Lisää hehkutusta aiheeseen liittyen ehkä myöhemmin - jahka havahdun tainnutuksesta, joka ainakin tällä hetkellä tuntuu melko ylivoimaiselta.

Suurinta huvia allekirjoittaneessa aiheutti kuitenkin jostain puskan takaa ilmestynyt kykyni rikkoa asioita. Ensimmäisenä iltana ravintolatyöskentelyssä hajosi lasinen kynttilänjalka. Sittemmin ansioiduin myös hajoittamaan noin yhden baarijakkaran sekä hotellihuoneemme wc-pytyn. Seriously. Ei uskallettu enää loppuvaiheessa edes tunnustaa syntejämme paikalliselle palveluhenkilölle - sen jälkeen, kun simppelistä lasisesta kynttilänjalasta (joka rikkoutui täysin vahingossa ja selvin päin, toim. huom.) velottiin meiltä 20e vastaava summa paikallista oravannahkaa.

Tosiaan, matkaraportti seuraa perästä. Ensin pitäisi vain ehtiä Kotkaan, Lahteen, Hämeenlinnaan ja Kuusamoon. Palajan siis asiaan. Ehkä.

2 kommenttia:

Kalu kirjoitti...

Sinä senkin metropoliitti (metropoliisi, metropoliitta). Oo joskus Suomessa niin vois jutella puhelimilla.

Hauskaa matkailua!

Kirsi kirjoitti...

Cosmopolitaneista puheenollen - mulla on uusi FB-frendi. Löytyy hoo-kirjaimen alta *wirn*... Duunista nuorisolaisbisneksessä on siis joitain etujakin!?