keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Mai haart vill kou ooooooooooon

Vimpulat. Luin aamulla tekstiteeveestä, että paras ystäväni Celine Dijon saapuu konsertoimaan nykyiseen kotikaupunkiini ensi kesänä. Paha vaan, että lippujen hinta lähtee satasesta (kyllä: sitä pateettista oilotusta pääseepi kuuntelemaan vain jos on valmis pulittamaan kuusisataa mummelia parin tunnin ilosta. Hohhoijaa.) Ei siis taida Celinen impersonaatio päästä keikkahurmokseen - ellei sitten joku kirsuseinin ystävät ry päätä kimpassa muistaa ensi vuonna kolmekymppisiään viettävää ja halua osallistua konserttikuluihin esimerkiksi kolmella eurolla.

Tää ainainen pimeys ja märkyys väsyttää. Vaapuin eilen 11 työtunnin jälkeen kotiin - vaan nukahtaakseni kesken Top Chefin. Mulla jäi Big Boretuksen huippuhetketkin katsomatta, kun piti vaan tuhista peiton alla ja katsella unikuvia. Kummasti melkein 11 tunnin yöunet kuitenkin friskas - ja nyt sitten entistä suuremmalla innolla pitäisi vääntää ensi vuoden juhlaspeksejä ja miettiä yritysyhteistyökuvioita. Ngh. Ja hoitaa poissaolevan esimiehen töitä, viimeistellä tän vuoden kirjanpitoa (joku on höylännyt mun firman korttia koko syksyn, viitsimättä sen kummemmin tiliöidä niitä tehtyjä hankintoja) sekä keksiä päästään mitä ihmeellisimpiä saagoja erilaisiin Hyvä Veli -kirjeisiin.

Voisko vaan tulla lunta ja olla joulu jo? En jaksa enää tätä jatkuvaa vätkytystä! Sais jo kätensä taikinatiinuun ja imeltyvään pottulaatikkoon. Kynttilöitä ja glögiä on myös jatkuva ikävä - mutta jos kotiini on taas kaatunut henkkamaukallinen ja clasohlsonillinen p*skaa, niin ei paljon nappaa tehdä jouluainainentunnelmaa sinne.

Är. Ja mur.

ps. Ulkona paistaa kuitenkin aurinko. Siniseltä taivaalta.

3 kommenttia:

Kalu kirjoitti...

Celine... ranteet auki...

Maksan kyllä Kirsinkannatus ry:lle kolme euroa jos oikeasti haluat vapaaehtoisesti mennä puhkaisemaan rumpukalvosi.

Lunta ei tuu enää ikuna. Ilmasto lämpenee ja kaikkia vituttaa. Sun pitää kyllä tuoda joulumaasta palattuas mulle otos sun tekemää tuuvinkia. Eiks je?

Kalu kirjoitti...

oho..jäi jokunen verbi taas. Ihansama.

Kaisa kirjoitti...

Mäkin voin osallistua 3 eurolla ja kuulosuojaimilla :D