tiistai 4. joulukuuta 2007

Roadtripillä

Lahdesta päivää. Ollaan toista päivää työaiheisella maakuntamatkalla - huomenna suunnataan Pösön nokka kohti Helsinkiä, mutta sitä ennen pitäisi vielä jaksaa irvistellä kadunkulkijoille ja jakaa pinssejä, postikortteja (joita muuten pian jaetaan myös minimoina) ja karkkia.

Ollaan tässä automatkailun tuoksinassa tultu siihen tulokseen, että kun kesäaikaan visioi mielessään kaiken maailman eriskummallisia ulkoilmatilaisuuksia - niin on ihan hyvä pitää pieni suhteellisuudentaju mielessään. Esimerkiksi kolmimetristä ulkotelttaa kun on semisti haastavampaa laittaa kaksissa naisin kasaan pikkupakkasella ja lumisateessa, kuin mitä alun alkaen kauniina kesäpäivänä tuli suunniteltua. Lisäksi on lienee needless to say, että allekirjoittanut venäytti selkänsä tänään Lahden torilla kyseistä telttaa purkaessaan - saa nähdä kuinka jumiin tässä vielä ehdin ennen ylihuomista lennähdystä pohjoiseen. [Nimimerkillä "on sitä ennenkin vietetty lumilomia kolmiolääkkeiden voimalla.."].

Joka tapauksessa hilpeä reissumme on jo ihanasti hyvinkin puolessa välissä. Huomenna vielä joko Hämeenlinnan tai Riihimäen kautta takaisin Helsinskiin. Illalla on tiedossa kiitosbileet kaikille kuluneen viikon häppeninkeihin osallistuneille. Ja aamukuuden koneella Ouluun itsepäisyyspäivän viettoon. Ihanasti. Pääseepähän lataamaan akkuja universumin parhaassa seurassa. Ja pohdiskelemaan maailmankaikkeuden mallia. Jos jotakin, niin työvapaata viikonloppua tässä tällä hetkellä kaipaakin. Paljon.

Ps. Urani ensimmäisestä mahdollisesta ylennyksestä sekä allekirjoittaneen mahdollisesta kandin-tutkinnosta piti itse asiassa bloggaamani. Molemmat on lienee tänään lähempänä kuin ikuna aiemmin... Too many things to say, too little time *wirn* Eli lisää myöhemmin, jos on jotain kerrottavaa!

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Se on "Lahes" ja "Lahesta". Kävittekö grillillä syömässä lahtelaisten erikoisherkkua, lihamukia? Kyseessä on atkinsoijille, zonettajille ja kaiken maailman karppaajalle sopiva ape eli kebu-lihaa mukissa. Houkuttelevaa?

Ei saa heittää tuollaisia koukkuja ilmaan liittyen ylennyksiin ja tutkintoihin. Menee yöunet ;)

Kalu kirjoitti...

Näin o! Kerro heti äläkä pihtaa (taas)

Kirsi kirjoitti...

Pihtaanpa. Ainakin vielä vähän aikaa. Ei kato kehtaa mainostella faktoja, jotka on vielä jonkun toisen päätettävissä :-).

Koska nähdään Kaifa ja Kalu - ennen joulua kuitenkin...?

Ja mites ne pikkujoulut meni?

Kalu kirjoitti...

Tai koska edes soitellaan?
Mun puolesta voidaan nähdä koska vaan paitsi sunmuntaina.

En tiedä miten pikkujoulut meni. Muisti palaa ehkä joskus (pohjaan).