maanantai 21. tammikuuta 2008

Krapulakävelyä

Oli hilpeä viikonloppu. Yllätin itseni ja uutisissakin luvatun talvimyrskyn pelossa suunnistin s-kauppaan heti tikkana lauantaiaamusta. Sittemmin sekä leivoin että paistoin vaan kaikenlaisia herkkuja opiskeluaikaisille ystävilleni. Oli niiiiiiin kiva taas nähdä, pitkästä aikaa ihastuttavia ystäviäni - ja hihitellä ihan käsittämättömille jutuille vedet silmissä. Sitä keskinäisen vittuilun määrää on hankala sivullisille kuvata - puhumattakaan, että miltä se ulkopuolisista mahtaisi kuulostaa..

Iloinen ilta päättyi mun osaltani ehkä hieman epätasapainoisissa merkeissä. For once, yours truly oli se kyynelsilmäinen tyttö baarissa, jota itketti maailmassa vaan kaikki -- eikä kuitenkaan yhtään mikään. Ihanasti kuitenkin saa aiheutettua epätietoisuutta läsnäolevissa kanssaihmisissään vetistelemällä asioille, joihin heillä ei olisi minkään jumalan mahdollisuutta vaikuttaa. Pyhä sylvi sentään - kun kerrankin saisi sanottua pahan mielen aiheuttajille suoraan sen sattumisen ja vitutuksen syyn, ettei tarvitsisi viattomien kanssaihmisten lauantai-iltana moisilla tyhjänpäiväisyyksillä heiluttaa. [Eikä silti, bileet oli kuulemma mun poissaolosta huolimatta jatkuneet rommin-juonnin merkeissä neljään - eli selvästikin osasivat keskittyä olennaiseen mun hermoromahduksista huolimatta..]

Käytiin eilen merihakaisen ystävättären kanssa reipashenkisellä krapulakävelyllä eri puolilla harmaata Helsinkiä. Hieman heikohkosta hapesta huolimatta oli jotenkin kirkastava reissu: puitiin omat asiamme - ja lisäksi kilometritolkulla myös muiden juttuja. Ja hetken aikaa maailma oli taas mallillaan.

Huomenna tiedossa (taas) 12h työpäivä. Kuinka ilahduttavaa.

4 kommenttia:

Buddha kirjoitti...

Nonni Kirsenström. Linkki on pystyssä, mutta kaino toive meillä on: We wish to remain anonymous, joten toivomme valittujen pseudonyymien käyttöä tuohon linkuraan. Kiiza!

Kirsi kirjoitti...

Consider it done, dear. Teidän pärstäkuvanne on kyllä aika lailla kaikkea muuta kuin anonymiteettiä suojelevia *wirn*

Buddha kirjoitti...

Kiitoz...lärvit saa olla, kunhan kukaan tuntematon himoraiskaaja ja identiteettirosmo ei snutaa meidän neimssei.

Kalu kirjoitti...

Kiitsa vielä Kirsuseinille emännöinnistä. Hauska ilta kyllä aivan alusta loppuun vaikka väsy painokin kovin silmiä ja punttia.
Ei tainnut jäädä tälläkään kertaa mikään kansanryhmä ilman loka-annostaan. Suolaa ei myöskään tartte taas vähään aikaan käyttää.
Ei siis mikään ihme että seura laittaa poruttamaan.

ps. Sopisiko piipahtaa esim huomenna illalla? Olisi musakaapeli ja digiboxilähetys tiedossa.