torstai 3. tammikuuta 2008

Uutta vuotta ja semmosta

Huhhei. Olipa loma. Yhdessä suhauksessa meni joulu ja välipäivät - ja nyt elelläänkin jo iloisesti uuden vuoden paremmalla puolella. Rentotus olisi ehkä hieman liioitteleva termi kymmenpäiväiselle ekskursiolleni Pohjolaan - mutta kaikin puolin tarpeeseen työtauko kyllä tuli. Ihan erilaisella tarmolla on täällä jo pari päivää (!) väännetty kaikenlaisia uusia kujeita. Ja yritetty juhlavasti pysytellä uudenvuoden lupausten kaidalla tiellä. *wirn*

Joulupukki toi mukanaan lähinnä litteitä, kahisevia asioita (ja kolme muovista läpyskää, joilla voi ostella ainakin ruåtsalaisia huonekaluja ja soopeliturkkeja). Kävin eilen sitten realisoimassa lahjarahat kännykäksi - nyt kelpaa taas huudella luuriin vaikka mitä törkeyksiä. Meni niiiiiimpaljo hermot siihen ensalkuun ihanaiseen simpukkaan, johon ei loppuaikana saanut enää virtaa kuin varpaillaan seisomalla ja yksinään ääneen meditoimalla. Mikälie kosketushäiriö vaivasi, omistajaa ja puhelinta. Lisäksi simpukassa oli yksi ammottava kolo kyljessä - ja etukuori irvisti sisällöllään suhteellisen villisti.

Parempi siis päästä eroon moisesta rakkineesta. Aleksin nuukkialaisten myymälässä oli eilen oikein alennusmyynti - sain siis kolmanneksen halvemmalla uuden kolmegee-kapulani. Vielä kun joku kertoisi, mitä niillä kaikilla geillä [mikä on geen monikko?] kuuluu tehdä.. Tässä menee mukavasti loppuviikko ohjekirjaan tutustellessa. Onnekseni sain juuri vanhan tutun soittoäänen kuitenkin ladattua puhelimeeni, ettei tarvi ratikassa Nokia-tunea hävetä.

Kai sitä kuuluisi kunniallisen polkkaajan tehdä uuden vuoden alkuun jonkinlainen tilinpäätös menneestä. Ei vaan tunnu olevan oikeita sanoja - eikä oikein aikaakaan moiseen. Kuukauden kuluttua nimittäin on sellainenkin päräyttävä juhlavuoden avajainen luvassa Kansallisarkistossa, että alta pois. Ja vielä olisi melkoisen monta äänentoistolaitetta, cocktail-palaa, viinilasia, käsikirjaa, näyttelyjulistetta ja -vitriiniä sekä erilaisia ohjelmanumeroita työn alla. Kauhunsekaisella manialla siis odottelen täällä helmikuuta. Ja palaan niihin välitilinpäätöksiin (omassa elämässäni ja täällä blogistaniassa) ehkä myöhemmin.

Elossa kuitenkin ollaan. Ja tankataan Beroccaa. Tämä siis radiohiljaisuudestani huolestuneille (kaikille teille kahdelle) tiedoksi.

Ei kommentteja: