perjantai 29. helmikuuta 2008

Congratulations

Väsyttää. Siis krapulaväsyttää - ei ahdistusväsyttää. Oltiin eilen Kalevalanpäivän kunniaksi Kapylan kirjastossa kuuntelemassa tuvalaisia lehmälauluja. (Vaikka lauloi ne kyllä hevoisistakin.) Kyseessä oli siis Moldurga-niminen kurkkulauluyhtye - ja kulttuuri-illasta vastasi Kapylan aluekirjastoyhistys. Vallan vapauttavaa. Konsäärtin jälkeen nautittiin viiniä (pullotolkulla) ja karjalaisittain piirakoita sekä munavoita. Thus: nyt on otsa kipiä ja kauhia väsy.

Mutta - koskapa keväinen keikaus Madeiralle lähestyy, on tänään illalla tiedossa sellainenkin järisyttävä lähtövalmennus, että oksat pois. Teekkarit of Otaonnela on vastuussa valmennuksen sisällöstä. Jotain voi kai päätellä kutsustakin:

Illan dresscode: harjoitellaan kohdesaaren pukeutumistyyliä. Pyydämme kaikkia osallistujia pukeutumaan kevytkenkäisesti, aurinkolaseja unohtamatta.

Mä olen hankkinut valtavan kasan kevytkenkäistä rekvisiittaa - raportoinen siis alkuviikosta, kuinka valmennus sujui. Muuten viikonlopun ohjelmassa ei kyllä ole yhtään mitään, meinasin lukea kirjoja ja lehtiä ja ehkä ulkoilla (mahdollisesti jopa Iikkeassa saakka), jos ilmat suo.

Loppukevennyksenä tähän vielä intterweebistä löytynyt pätkä meidän E-Koreaan lähteneen ekan oppilaan päiväkirjasta. "Tassa perjantai-iltana olin just menossa nukkumaan, kun hostaitini tuli koputtamaan ovelle ja han kutsui minut olkkariin. Siella oli koko hostperheeni ja poydassa iso kakku, jossa oli kynttila. He lauloivat minulle jonkinsorttisen onnittelulaulun, jossa hoettiin vain "congratulations" koko ajan (melko hysteerinen biisi, pokka piti kyllakin) ja toivottivat minut perheeseen tervetulleeksi."

Mä meinasin tikahtua nauruun, kun luin tuon kohdan: jotenkin vaan eläväisesti verkkokalvoilleni piirtyi kuva korealaisesta perheestä (joka ei osaa juurikaan englantia), laulamassa onnittelulaulua *hihihi*

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: