maanantai 4. helmikuuta 2008

Mä mistä alkaisin tän laulun?

Kauhiasti kuulumisia - niin vähän aikaa. Lyhyestä virsi kaunis: siirryin lohipiirakan suosiollisella myötäavustuksella digiaikaan viime viikolla. Kyllä kannatti änkyröidä - mitä hurmaavin digijaos all the way from Espoo-Riihimäki saapui ratsain ja kannuksin Linjoille torstaina. Ja löivät scart-liittimen boksiin sekä töpselin seinään - ja avot: kirsusein on jälleen digiaallon harjalla.

Perjantaina juotiin tonkkatolkulla kuohuvaa ja fanitettiin Orquesta Solazia eräässä neitsytöljyravintolassa. Parhautta oli kuitenkin seura, jossa salsamusiikkia kuunneltiin: itsensä herra Antti Tuisku kun nimittäin sattui taakseni jonoon - ja istui naapuripöydässä koko illan. [Helsinkiläistyneenä oululaisena en saanut itseäni nimmari- ja valokuvajonoon. Eli tyydyin vaan vilkuilemaan "salaa" herran olemusta ja sujuvia salsaliikkeitä tanssilattialla *wirn*].

Lauantaina chilipossua Merihaassa - ja eilen yllätin itsenikin leipomalla kasakaupalla laskiaispullia. Salskeaa pullaseuraa löytyi koti-kotoa asti: abiturienttivelipoika, siskon mies ja hänen lumijokinen ystävänsä vetivät tuoretta pullaa naamariinsa melkoisella ilolla. Loppuilta kului sujuvasti Lumen Valo -nimistä lauluyhtyettä kuunnellessa. Ihan huikeaa laulantaa kahdeksanmiehiseltä kuorolta, kerrassaan käsittämättömiä ääniä on ihmisesta mahdollista saada...

Tällä viikolla pitäisi pitää infoa, hakea (ja palauttaa) valospotteja, kiinnittää taulu omaan seinään, vetää kenraaliharjoitusta, käydä kampaajalla, noutaa kukkia, käydä cocktailpala-kaupassa, rullata sushia, kasata viinilaseja, liinoittaa pöytiä, jännittää modernia esitystekniikkaa, kätellä tuttuja (ja julkkiksia: muuan liehuva liekinvarsi ja erään suuren kirjakerhon puhemiehenäkin toiminut ex-kansanedustaja-diplomaatti on ne torstain suurimmat julkut) sekä pitää kirjapiiriä ja lentää sunnuntaina Tukholmaan.

Seriously, jos selviän tästä viikosta - selviän mistä vaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sä pystyt siihen! Kohta on torstai klo 20 ja kaikki on mennyt säkenöivästi;)
L