perjantai 15. helmikuuta 2008

Ne ei kuulu tähän tarinaan

"Hankkikaa ystäviä. Heissä elätte toisen elämän." Baltasar Garcian.

Sillä teemalla siis mentiin eilen: päivän saldo on tasan yksi sähköposti ja yksi tekstari. *hahaha* Miten niin on ehkä lievästi sellainen fiilis, että voisi kai tehdä enemmänkin kavereidensa eteen - tai ainakin opetella lähettämään itse itselleen ystävänpäivätervehdyksiä, niin tulisi postilaatikosta joskus muutakin kuin laskuja..? Vaan eihän ne lähetetyt kortit mitään merkkaa, vaan ennemminkin hapatus sen päivän taustalla *wirn*

Keskiviikko-illan konserttielämys Sellosalissa oli itse asiassa tosi, tosi mieltäylentävä. Jenni Vartiainen on kyllä ihan säpäkkä tapaus, bändin pojat sopivalla tavalla kuumottavia - ja erityistä hilpeyttä herätti ekalla rivillä istuvat kymmenvuotiaat pikkumimmit, jotka oli elämänsä ekaa kertaa Gimmelin Jennin keikalla (toi oli siis eka alaikäisillekin sallittu konsertti nimittäin, ever). Sitä riemun määrää, kun tyttöjen välisestä ...hmm... ystävyydestä kertova "Ihmisten edessä" kajahti soimaan ja Jenni pyysi yleisöä tanssimaan mukana. Luonnollisesti Sellosalin selväpäinen aikuisväestö istui tiukasti pärsiillään - mutta nämä pikkumimmit tanssivat ja lauloivat mukana mitä suurimmalla antaumuksella. Eipä taida äitiliinit tietää, mistä sanat kertovat - mitänäitänyton L-koodinomaisia tyttörakkausjuttuja ja muuta lapsille sopivaa materiaalia.

[Vähän sama efekti oli taannoin ystävämme Antti Tuiskun keikalla, jossa samanikäinen tyttölauma kirkui mukana "Vaarallinen" -hittibiisiä, jonka kertsissä lauletaan "Työstä sun lannetta - tästä yöstä tulee pitkä.." Siinä on tosiaan 12-vuotiailla työstämiset (toivottavasti) kaukana, kun Anttia viedään!]

Huomenna törmäillään suunnittelemattomasti kaverin kanssa Kalliossa - ja sunnuntaina taas töitä. Ihanaa, että työnantaja paitsi maksaa mulle valtaisaa koiranpalkkaa, myös pitää huolta siitä, ettei mulla ole koskaan yhtään vapaa-aikaa valtavan rahavuoreni kuluttamiseen. Mutta ei enää pitkästi hiihtulomaan..

Ps. Kaikille kirsuseinin ystäväksekseen mieltäville (noin neljälle ihmiselle siis) vielä mukavan jälkijättöisen ystävänpäivän tervehdys. Olette ihqja!

Ei kommentteja: