keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Ollos elegantti

*puuh*

Viimeisen viiden päivän aikana tuli tehtyä suunnilleen nuo kaikki viimeviikkoisessa polkassa mainitut asiat. Lisäksi join infernaalisen paljon viiniä (kostoksi itselleni) avajaistilaisuuden jälkeisessä kiitosillassa, hurmasin joukkoja kirjapiirin lauantaisessa tapaamisessa, nautin taivaallista Toast Skagenia Sture Hof -nimisessä ravintolassa Tukholmassa ja osallistuin noin kolmipäiväiseen työhaastatteluun [josta lisää ehkäpä kuukauden kuluttua] samassa yhteydessä. Kamaluus.

Nyt päässä suhisee ja väsyttää ehkä eniten. Silti pitäisi vielä tänään ehtiä pitää kaksi kokousta, haastatella yksi potentiaalinen Amerikan-stipendiaatti ja ehtiä Jenni Vartiaisen keikalle Espooseen seitsemäksi. Ihanaksi ystävänpäiväksikään ei ole sen kummempaa ohjelmaa, kuin mennä kotiin välitöntä tajunnanmenetystä silmälläpitäen - selvästikin pitäisi vaan saada nukkua, nukkua ja nukkua ehkä joku viikko.

Mutta tosiaan, juhlavuoden avajaiset sujui kaikin puolin mallikkaasti - suorastaan 110%, kuten eräs juhlavieras kiitosviestissään totesi. Tilaisuus oli kuulemma lämminhenkinen, mutta elegantti. Ja tarjoilut lähentelivät taivaita, seriously! Eilinen Ylen aamuteevee omisti myös vajaan varttitunnin samaiselle aiheelle. Tällä viikolla kiinnostuneet voivat katsoa jutun esimerkiksi täältä (meidän osuus on siis ti 12.2. lähetyksessä ja se alkaa noin 18. minuutin kohdalta).

Onneksi viikon päästä olen jo kotikonnuilla pohjoisessa. Ensitöikseni vien asianomaisen tahon pyynnöstä kohta kolmivuotiaan kummipojan Ainolanpuistoon - kuulemma mukaan pitää pakata kaakaota (kuumaa!) ja laskiaispullia. Voi ihanuus.

Ei kommentteja: