keskiviikko 6. helmikuuta 2008

TP calling

Vastasin aamulla puhelimeen (töissä siis):

"Tässä on Maikku Möttönen tasavallan presidentin kansliasta hei!"

-Ööö, hei (sanoo kirsusein).

"Tasavallan presidentti on pyytänyt lähettämään edustamallenne nuorisolaisjärjestölle kukkia huomiseen juhlatilaisuuteen. Että minne ja koska kukkalähetyksen voisi lähettää..?"

- Äää.. Kansallisarkistoon. Kolmen jälkeen, kiitos. (sanoo kirsusein, rather dazzled)

"Kukkalähetyksen mukana tulee myös pieni tervehdys tasavallan presidentiltä. Hän ei itse valitettavasti pääse paikalle."

- Joo, kiitos.

"Onnea vielä virkeälle viisikymppiselle."

-- ja tuntia myöhemmin nuorisoaikainen kirjailijaidolini, neljä hurmaavaa vaihtariaiheista kirjaa 1980-luvulla kirjoittanut Anu Jaantila ilmoitti myös saapuvansa paikalle huomenna. Iiihanaaa.

Onneksi löytyi juhlava toppi eilen - ja kampaajallekin pääsen kolmen tunnin kuluttua. Kyllä tästä vielä juhlat aikaiseksi saadaan *wirn*

3 kommenttia:

Kalu kirjoitti...

Sulla taitaa rakas Kirsusein olla pieni fiksaatio tuohon TP:iin. Aika monessa poustauksessa kun tuo vilahtaa.

Tuosta siis mahtiaatos: Kirsusein TP:ksi. I´ll vote for ´ya any day!

Karoliina E. (entinen N.) kirjoitti...

Namedropper! Pida hauskaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kun olin ekaa vuotta eräänkin aineen työväenopiston opettajana, eräällä kurssillani kävi Anu Jaantila -niminen henkilö. Tietysti kysyin häneltä, että onko hän mahdollisesti se sama Anu Jaantila, joka on kirjoittanut ne kirjat tai se Anu Jaantila, joka oli ollut kuusitoista vuotta aiemmin musiikkiopistossa kuoronopettajani, tai kenties molemmat. Ja se oli ne molemmat!

Ja aikanaan sain sen viimeisen kirjan omistuskirjoituksella varustettuna, kiitoksia avusta -maininnalla! Lälläslää!

Itse asiassa luin jokunen viikko sitten Jenkkivuoden taas kerran, kun joku oli jättänyt sen yliopiston tietokoneluokan taukotilaan. (Siellä oli myös tusinan verran Neiti Etsiviä!). Vein sen kotiin ja vollasin nenäni tukkoon, kuten aina aiemminkin. Sitten luin taas Love, Samin tai mikä se vika onkaan ja itkin siinäkin, vaikka se on tosi paljon huonompi. Siitä vaan puuttuu se aiempien kirjojen teiniletkeyä kieli, minkä lisäksi pakko solmia kaikki langat yhteen ei tee hyvää.

Atair