keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kuumotusta

Terveinen Riiasta. Oltiin siis Latvian kauniissa pääkaupungissa viikonloppu työ- ja koulutusmatkalla. Kerrassaan vinkeä keikaus, olkoonkin että keleissä olisi ehkä hieman ollut toivomisen varaa (kylmä kosteus meni suoraan luihin ja ytimiin) - ja neuvostohenkinen turistien huijaus raha-asioissa kyllä hieman pisti silmään. Suolaheinäsoppa oli oikeinkin maukasta, siihen ravintolaan (Čau Rasma) tuskin koskaan enää pääsee suomalaisia turisteja, niin makiasti me hihiteltiin lauantai-illan pääesiintyjänä toimineelle keski-ikäiselle humppakvartetille. Siinä oli verkkokalvot vereslihalla ja korvat punaisina, kun humppa raikasi taustanauhalta ja nämä keski-ikäiset ihmeet kiemurtelivat 1990-luvun karaokefilmien tyyliin. Jesus, vieläkin korvissa soi.

Maanantai oli hyvinansaittu pakkolomapäivä, jonka saldona oli lähinnä uusimman Harry Potterin ostamisen suunnittelua. Lisäksi käytiin kulttuurikerhon hengessä nauttimassa Engelissä brie-kylmäsavulohileipää latella - ja ilta kruunautui Tuomiokirkossa esitettyyn Mozartin Requiemiin. Kyllä on kansakuntamme musiikillinen tulevaisuus hyvissä käsissä, kun Sibeliuslukiolaisia kuunteli - ihan huikia esitys!

Eilinen meni työhaastattelusta toipumiseen - rehellisesti sanoen harvemmin on ollut niin tiukan paikan edessä allekirjoittanutkaan, kun kolmen jenkin huudellessa konferenssipuhelussamme yhteen ääneen. Kamaluus. Tunnin kesti se piina, jonka jälkeen inboksiin kilahti vielä kolmen vartin tietskariaiheinen testi - hiki hatussa sitten väänsin exceliin kaavaa ja powerpointtiin diagrammia, mutta sain kuin sainkin lähetettyä tehtävät aikarajan puitteissa takaisin. *puuh*

Pääsiäisen yli saa jännittää vastausta, nyt sitten vaan sorkat ja suonikohjut itse kullakin ristiin sinne saakka - ihan vähän kyllä kuumottaa se päätös. Enkä edelleenkään edes tiedä, haluaisinko ylipäätään päästä hakemaani työpaikkaan, tai uskaltaisinko sen perässä maasta muuttaa. Ngh. Mutta pidän teidät päivitettyinä, and that's a promise!

Ei kommentteja: