perjantai 14. maaliskuuta 2008

Muuttoaikeita

Ihmeellinen ilmastonmuutos. Tää viikko alkoi jotenkin ääripositiivisissa tunnelmissa (lähinnä siis ulkoiluhetkien aikaan), kun linnut vinkui puissa ja kaduillamakaavat pikkukivetkin oli pesty pois, housunpuntteja riivaamasta. Pienenä bonuksena oli jopa Kallion asfalttiviidakkoon pesiytynyt kevään tuoksu - eli siis multa ja syksystä mädäntyneet lehdet lienee tän aromin takana. Mutta kas, mitäs sitä tyhjiä. Semminkin eilen ja tänään on ollut sellainenkin kalma ulkona, että alta pois. Viluttaa pelkkä ajatuskin - vaihtelevasti räntää, alijäähtynyttä vettä ja jotain muuta pirskoo jatkuvasti taivahalta, ja kylmä menee niin luihin kuin ytimiinkin.

Illat onkin menneet oman peiton alla villatakkiin kääriytyneenä - eilen tutustuin mm. Luukusta lukaali -nimiseen ohjelmaan. Ihan amerikkalaisen isosiskonsa (Extreme Home Makeover, Nelosella tiistaisin) rinnalle ei suomalainen versio yltänyt - ainakaan itkupaskahalvauskohtausten määrässä. Mutta kohtuullisen liikuttava oli tuokin show, ja ihan hullun kuumottavia ne raksakundit.

Kai sen kevään etenemisen huomaa vähintäänkin siitä, että television haalaripukuiset naulojahakkaavat urokset saa sydämen läpättämään - ja pienessä mielessäni aina viikonloppuisin suunnittelen muuttoa Kallion pelastuslaitoksen pihaan. Subin Pelastajat on ihan käsittämättömän ihanainen ohjelma (joudun kuolaamaan sitä valitettavasti vain kolme kertaa joka jumalan viikko) - ja sopivasti ne HCFD:n poijjaat asustelee siinä ihan mun välittömässä naapurustossani. Pitää katsoa, jahka tässä ilmojen vielä lämmitessä saisin toteutettua urbaanin kalliolaisen telttailusuunnitelman - epäilen, että reissuun olisi muutama muukin halukas allekirjoittaneen lisäksi... Palomeis on vaan kaikessa miehekkyydessään ja letkullisuudessaan ihan ihastuttava kokonaisuus. *ahihihi*

Kohta mennään Groteskiin juomaan kuplivaa ja parantamaan maailmaa. Huomenna on krapula ja Potter.

4 kommenttia:

Palomeis kirjoitti...

mullon kylän suurin kypärä ja letku letkeä

Mari kirjoitti...

Muuttoaikeet = sait sit sen työpaikan? MInne sää meet???

Kirsi kirjoitti...

Mari: ei, en vielä saanut. Päätös on luvattu "by middle of this week".. Eli raporttia (ja mahdollinen Kallion palomeisten kotialueen ulkopuolinen muutto-osoite selvinnee vielä tän viikon aikana..)

Pitävät hullua jännityksessä *wirn*

Anu kirjoitti...

hämäävä otsikko!!
minäkin luulin jo hetken, että nyt koitti muutto pois linjoilta!