keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Sorreleita

Olen lipsunut valtavien paheiden tielle. Tällä viikolla olen suorastaan laiskotellut töissä - surffannut netissä ja vakoillut sekä galtsussa että eri foorumeilla, ja lähestulkoon joutunut ikiomalle mustalle listalleni työnantajan ajan väärinkäytöstä. Jotenkin vaan on sellainen fiilis, että kun on koko alkuvuoden ollut niin järjettömän työmäärän alla - niin nyt olisi hetki aikaa hengähtää. Kynä siis on tippunut tasan neljältä (tai no, vartin yli) - ja illat on menneet lokoisasti karkkipussin ja telkun vieressä. Maailman parhaassa seurassa, eli itsekseni.

Eilen tosin yllätin itsenikin valtavalla sosiaalisella pinnistyksellä; soiteltiin sukulaistädin kanssa ja kerroin sitten siihenkin suuntaan tästä mun hurjasta työnhakuprojektista ja sen seuraavista käänteistä. Vastaanotto oli (kuten suunnilleen kaikilla muillakin) ensikauhistuksen jälkeen hurjan ihastuneen kannustava - mutta edelleen, maanantaihin saakka pitäisi siis jännittää haastattelua (puhelimessa, manchesteriksi). Ja sitten siitä vielä viikko-pari sitä itse päätöstä.

Apua.

Meanwhile, lähdetään tyttöporukalla työmatkalle Riikaan viikonlopuksi. Lauantaina on illalliseksi sorrel-keittoa (kävi myöhemmin ilmi, että kyseinen sorrel on mitäpä muuta kuin suolaheinää), latvialaisen bändin säestyksellä. Ja sunnuntaille varattiin jopa vapaa-aikaa Vanhassa kaupungissa tuhlailtavaksi. Onk kellään mitään käsitystä, missä Riiassa kannattaisi käydä? Ja mitä sieltä voi ostaa?

3 kommenttia:

Nevis kirjoitti...

Meripihkaa kaikissa muodoissaan. kansallispukunukkeja. Ja Lindexin vaatteita;)

sanna kirjoitti...

Puudeli ja puudelin vaatteita.:-P Riikan lentokentällä vastikään vietetyn ajan jälkeen sanoisin että Latviassa on mennyt läpi tämä "dog as an accessory" höpötys. En ole ihan varma, kumpi oli huvittavampi näky: se kun sylissä kannettava koira oli puettu lilaan kuten emäntänsäkin (matching clothes!!! ja olikohan sillä koirallakin turkisomisteet siinä puvussaan??? en muista nyt yksityiskohtia).... vai se kun nuori nainen oli saanut poikaystävänsä kantamaan pientä harjattua koiraa sylissä. Vaatii jo kohtalaisen paljon äijyyttä, että on pokkaa kantaa tyttöystävän puudelia sylissä, vai mitä?

Kirsi kirjoitti...

Palattakoon nyt vielä tännekin - Riika on TOSI, TOSI kallis kaupunki, josta ei kyllä tarttunut hihoihin mitään lentokonemakarooneja kummempaa.

Meripihkaa tosin olisi kyllä ollut kaupan ja noita koira-accessoreja näkyi enempi kuin laki sallii. Kiitokset siis vinkeistä Nevis ja Sanna :)