torstai 10. heinäkuuta 2008

Kesäretkeilyä

Viime viikkoina on tullut erityisesti keskityttyä Kaisaniemi-Herttoniemi -väliseen kesäexcuiluun. Aamulla yhteen suuntaan ja illalla toiseen. Lauttasaaressa on tullut pyörähdettyä, samoin Toukolassa ja Savelassa - mutta eilenpä tempaistiin tosiaan ihanainen kesäretki all the way to Mansesteri.

Kas Tammerfestissähän esiintyi tuo suomalaisten rock-yhtyeiden kirkkain helmi, Syksyn Runoilijat. [Tarkkanäköisimmät kuulijat saattanevat muistaa kirsuseinin edellisen kosketuksen ko. bändin musiikkitarjontaan. Heh.]. Tällä kertaa alla oli siis kirkkaankeltainen vuokra-Hyundai ja ajatuksena viettää iloinen kesäilta hyvää musiikkia kuunnellen. Skeptisestä suhtautumisestani Helsinki-Tampere -pikataipaleen navigaatioon huolimatta seurueemme pääsi perille, sai auton parkkiin - ja jopa nautti illan konserttitarjonnasta. Allekirjoittaneenkin on pakko myöntää, että kahden siiderin jälkeen PotF kuulostaa melko paljon ymmärrettävämmältä (eli siis ihan tosi varpaitakutittavan hyvältä) - verrattuna siihen edelliskerran kahden punkkuflindan jälkeiseen olotilaan. Pojat soitti ja lauloi oikein hyvin, yleisö oli mukana (naapurin hotelli Ilveksen saunaosastoa myöten) - ainoastaan bassoa oli miksauksessa mukana ehkä aavistus liikaa. Mutta ei saa valittaa. Kerrassaan hurmaava ilta, kaikkineen.

Tehokas seuralaiseni suhautti keltsin Herttoniemeen kahta minuuttia ennen puoltayötä. Juuri sopivasti ennen muuttumistani kurpitsaksi. Eikä edes lyönyt kauhean lujaa, kun yritin kesken rokin rytkeen kovaäänisesti ehdottaa Samu Huberin ja Auringonnousun Esplanaadin kannustamista. [Ei kuulemma kannata kokeilla PotFin keikalla moista.. *wirn*]

Splendid indeed. Herttoniemen kesäkeittiöstä saattaa viikonlopun iloksi kajahtaa semi-ok kanapastan ohje. Ko. reseptiä (suoraan helsinkiläisestä ysibarista) on erinäisten tahojen toimesta kehuttu ihan hulluna. Mun mielestäni se oli ihan jees, mutta lievää tuunausta kaipailisi vielä. Ja melko paljon vähemmän esimerkiksi valkosipulia. Eli postaus seuraa, I promise. Sikäli kun kummipojan viikonloppuvierailusta ihanasti tokenen.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Luulen, että POtF on paljon parempi sen viinitynnyrin jälkeen ;-)

Kalu kirjoitti...

Luulen, että POtF on paljon parempi lobotomian jälkeen.

Vai oliks se sittenkin se Auringonnousukuja mitä en voinu sietää.

Kirsi kirjoitti...

Tytöt ja pojat. Nyt kunnolla! Siellä eräätkin Sugababes-fanit vaan huutelee - ei kyllä olisi yhtään varaa tuolla musamaulla *wirn*

Mää näinkin eilen kaikkia vanhoja vaasalaisia kylteriyhdyshenkilöitä meren äärellä. Melko vitsikästä.