maanantai 8. syyskuuta 2008

Matkustaja

Onpa taas ehtinyt sattua ja tapahtua monenlaista. Karistin siis Amerikan-tomut jaloistani maanantaina ja lennähdin sinivalkoisin siivin takaisin kotimaahan. Kymmenen tunnin välilaskusta huolimatta JFK:n matkatavarahahmot eivät ihan ehtineet lastata laukkuani Helsingin-koneeseen. Mistä syystä siis piti pienoinen paskahalvaus toimittaa Seutulassa. Kauhiaa olisi, jos gaalahamonen olisi eksynyt väärille reiteille. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja laukkukin siis jo levällään Lauttasaaressa.

Suomeen palaaminen tuntui viime viikolla kohtuuttoman erikoiselta - nukkumisen kanssa on ollut oikeasti hankalaa, ja jotenkin kylmä ja märkä ja ihmisten epäystävällisyys (siis vieraiden, ei omien ystävien) on ollut ahdistavaa. Viikonloppu tuli kuitenkin vietettyä mitä hilpeimmässä seurassa - jo perinteisesti - Virroilla. Oli bändiä ja luennointia ja nuotiopaikkoja ja vinkeää kuulumisten vaihtoa. Siinä vietiin taas täti-ihmistä kuin pässiä narussa, puoli viiteen asti aamulla. Kuulemma. *ngh* Loput leirikertomukset nielee sensuuri, tällä kertaa ainakin.

Nyt pitäisi sitten saada kasaan eräskin gaalajuhla. Sekä ehtiä nähdän kaikkia maailman kavereita ja kylänmiehiä seuraavan kahden viikon aikana. Melko sipakasti on kyllä ollut ohjelmaa so far, eli eiköhän tästä ihan hyvä setti saada aikaiseksi. Kun vielä saisi unirytmin kuntoon ja kämppiksen takaisin Kreetalta, niin homma olisi melkein pulkassa. Melkein.

Ps. kun puhutaan kivuliaista maanantaiaamuista, niin saan kyllä ehkä tämänpäiväisestä yhden pisteen. Ja tarroja. Olin nimittäin tunnin hammaslääkärin paikattavana. Neljä reikää ja ultraääninen hammaskiven poisto. Kauhian miellyttävää palvelua, kaikesta huolimatta. Eli terveisiä siis vaan Hammasnäkkiin, Hämeentielle. Sinne kyllä palajan varmasti vielä! 370e laskusta huolimatta *hoh*

2 kommenttia:

Kalu kirjoitti...

Miksei matkustajaan saa kontaktia täällä suamessa?

Anonyymi kirjoitti...

Postaa jo kuulumisia sieltä vaalimaalta!