maanantai 20. lokakuuta 2008

Ohi syyskuun, lapi repaleisen lokakuun...


..no viela ei juurikaan kaljakorit taalla kilise. Mutteipa ole paljon muutenkaan. Selvaa innostuksen laskua (hohoo, tuossapa vuosisadan understatement) on havaittavissa kylla allekirjoittaneen olemuksessa. Niin on lyhyt ihmismieli - ettei aina ihan jaksa muistaa Oikeasti Tarkeita Asioita. Vaan ennemmin kayttaa aikaansa epaolennaiseen mussuttamiseen.

HOT (as of lokakuun puolivali, 2008)

- Eilinen elokuvailta. Kaytiin katsomassa leffa nimeltaan "W." - a life misunderestimated. Jolteensakin viihdyttava raina, jos politiikka - ja sen epakohdat kiinnostaa. Ja joo, kertoi presidentti Bush nuoremmasta.
- Marras-joulukuun vaihteen excu sivilisaation pariin, Berliiniin. Viisi paivaa koulutusta ja (toivottavasti) mukavia ihmisia.
- Kotiportaikon kurpitsakaksikko, jota naapuripuussa asuva kurre on alkanut kovertaa. Arvasi lienee, etta maa en sita viela osaa.
- iPod ja sen suomalaiset biisit.
- Lumenen kasvonpuhdistusaine, joka loytyi paikallisesta CVS:sta. Jesh.
- Kuulaat, aurinkoiset syysaamut.
- Viikonloppuloma Nykkiin (vaihteeksi) - ensi viikon viikonloppuna.

NOT

- Naapurin langaton netti, joka (taysin laittomasti, I know) toimii kaikkien muiden koneissa paitsi mun. Ja viela niin valikoivasti, etta mullakin toimii skype, mutta ei nay mitaan muuta intterwebbia. Prkl.
- Se eilinen elokuva. Kuinka helppoa on oikeasti tokata sormi epaonniseen ja vaikeaan isasuhteeseen - ja selittaa silla kaikki maailman paha. Oikeasti, aika halpa ratkaisu.
- T-mobile puhelinfirma, joka mun lukuisista yhteydenotoista huolimatta edelleen lahettelee kuukausittaisia karhulaskuja typerasta liittymasta. Eika kukaan osaa tehda asialle mitaan. Mur.
- Maaraamaton koti-ikava ja lohduton yksinaisyys. Menee ohi. I know. Voisko joku silti hukata nama ahdistuspaivat jonnekin lokeroon meanwhile?
- Kolmekymppiset. Ensi viikon viikonloppuna.

Argh. Saatan hautautua jonnekin ojaan muutamaksi paivaksi ja koota siella itseani hetken. Ja kylla: KAIKKI on ihan hyvin. On on. I know. [Tervetta vaihtarijarjeston tadin myos valilla reflektoida kulttuurishokkia ja sen merkitysta ihmisen itsetuntemukselle. Ihan nainniinku ensikaden tietoa, juu sii.]

Ps. Puu on Pennsylvaniasta. Ja alapuolella oleva tottero taalta Washingtonista. Molemmat aika ihqja, eh?

3 kommenttia:

Kaisa F kirjoitti...

Hei,

täälläkin on ikävä Kirsuseinia!
Angstia lisäämään ikkunasta ihmisen kohtaa 4kk mittainen marraskuu, joka tänä vuonna alkoi jo lokakuussa. Teillä on kuvan perusteella vielä lehtiä puissa, edes hetken :)

Hauskaa Berliiniä! Aattele, oot melkein kotsmassa, kun kattoo karttaa!

Kirsi kirjoitti...

Marraskuut on kivoja. Etenkin niiden ekat paivat.

[Vihjeena suurelle yleisolle: viela ehtii ihan iiihanasti lahettaa Kustin mukana kortin, kukkasia, suklaata, kirjoja, hiirenloukkuja, purkkaa tai suomalaisia lehtia. *muisk*]

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan!
Minäpä kotiuduin tänään sieltä Chicagosta. Kurpitsan kaiverruksesta tuli mieleen että pääsin itsekin moista harrastaan ja kokeen elämän karut kävyt eli oravan. Mun surkeeta kurpitsaa se ei kauheesti diggaillu, mutta erään amerikkailaisen miehen hienon veistoksen söi kokonaan! FB on siitä kuva ennen tuhotyötä. :)

Chicagossa myös ihmeteltiin, että ai et maksa shekillä suon vuokraa. Millä sitten? :D

T from Tre