keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Skuuppi


Palasin Berliinista. Sassin sinipunaisilla siivilla – muuten ihan mukava kotiinpaluu, mutta aina vahan jannittaa, jos konetta korjataan tuntitolkulla matkustavaisten silmien edessa. Esimerkiksi vaihtamalla jarruja. [Ja joo, parempi hoksata vika maassa, kuin 11 kilometrin korkeudessa. I agree. Eika niita jarruja kai edes lennellessa tarvita..? Sitten vasta, kun kone kopsahtaa kiitoradalle, I suppose?]

Enihuu, kotiovella mua odotti jo pitkaan vartomani synttarilahjapaketti suoraan Otaonnelasta. Innosta (ja vahan pikkupakkasesta) taristen availin postipakettia – vain hamaantyakseni laatikon sisallosta pahemman kerran. [Tunnetusti lahjanantaja-DI –ystavalla on melko mielenkiintoinen huumorintaju ja ajatuksenjuoksu aina satunnaisesti – joten ensialkuun kuvittelin oikeasti laatikon sisallolla olevan jonkin mystisen yhdistavan tarinan. Mita sita tyhjaa.]

Totuus selvisi valaisevan mesekeskustelun perusteella; yli puolet paketin oikeasta sisallosta on havinnyt taivaan tuuliin – ja vastaavasti joku vitsikas posti- tai tullimies on saanut melkoiset kipinat sulloessaan mun synttarilahjalaatikon tayteen ROINAA. Vai mitas sanotte paketin sisallosta..?

- 6 Ressuaiheista nenaliinapakettia
- 13 palaa saippuaa (Dove, Palmolive, Irish spring)
- 6 lasinalusta Ranskasta (kuvissa mm. Eiffel-torni)
- Paksu, pitka turistihenkinen lyijykyna Roomasta
- 4 korttia Euroopasta, joiden allekirjoittajana on “Stef” ja osoitteena Washingtonin osavaltio
- Keraaminen lehma-magneetti
- 3 rasiaa Tic Tac –karkkeja
- Kaytetty tietokoneen mustekasetti (musta)

Vastaavasti mun paketistani on todistetusti kadonnut ainakin 5 Fazerin suklaalevya, Seiskapaivaa- ja Trendi –lehdet, turkinpippureita, kirje ja synttarikortti – seka CD-levyllinen kuvia (ja videoita) allekirjoittaneen olemuksesta viime vuosien varrelta.

Marssin illalla postiin tekemaan reklamaatiota – ei niinkaan kadonneen tavaran arvosta poyristyneena, vaan siita periaatteesta, ettei ihmisten tavaroita saa noin vaan ronkkia!! Oikeasti, ymmarran kylla jos tulli poistaa mahdollisesti luvattomia elintarvikkeita paketeista, mutta mita luvatonta mahtaa olla Seiskan kannessa poseeraavassa Susannassa? Ja pitais kai moisesta poistosta jattaa edes lappu? Eika nyt ainakaan tayttaa puuttuvaa kolmea kiloa (paketin lahtopaino vs. mulle osoitetun tavaran osuus) esimerkiksi saippuapaloilla?! Kauhia vaaryys, sanon mina!!

Ja joo, vituttaa myos ehka vahan.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Viime vuonna 4 San Diegoon lähettämästäni paketista katosi 3. Jäljettömiin. En ole ihan varma, onko pahempaa saada saippuaa vai ei-mitään, mutta kyllä mua sun tilanteessasi vituttaisi enemmän kuin vähän. Saattaisin jopa ottaa käyttöön sen hunajaisen, matalan puhetyylin jota käytän vain todella raivoissani. Sen mihin liittyy kulmahampaitten väläyttely.

Anu kirjoitti...

voi voi.. ärsytyksen ja huvituksen tunteita sekaisin!

kuka helvetti haluaa lähettää Atlantin yli läjän saippuaa, ressunessuja (huolimatta siitä kuinka söpöjä ne mukamas on), sekä mauttomia lasinalusia, turistikyniä, kortteja.. ja käytetyn mustekasetin. siis what the fuck?!

nauran itseni tärviölle sillä ajatuksella, että olet todellakin luullut minun kasaavan noinkin jännittävän pommin kasaan.. haha!

i might be strange, but not THAT strange.

Kaarina kirjoitti...

WTF?
Eiiii näin.
Ei mennä toisten paketeille.
*harmistus*
Kaikesta huolimatta *halistus* sinne uudelle mantereelle <3 ja nähdään pian!! :)

Mirkku kirjoitti...

Very Weird, indeed.

Onkohan tällä jotain tekemistä joko a) IlmastonMuutoksen tai b) Taantuman kanssa. Niitä voi siis syyttää ihan kaikesta.

Voi hetero, mua ainakin tossa vaiheessa lievästi vituttais.....