perjantai 13. helmikuuta 2009

Ilmoja pidellyt hei, oikeesti!

Olenko jo muistanut mainita, että kotikaupunkini on viime päivät (itse asiassa koko viikon) paistatellut parinkymmenen lämpöasteen ihanan keväisessä säässä? Jos siis en ole, niin tämä näin julkisesti tiedoksi saatettakoon!

Kevätkevätkevätkevät.

Töissä olen notkunut, kuten aiemminkin. Ja kotosalla aina, kun en ole ollut esimerkiksi krapulaisena puheenpitohommissa. Ystavanpaivaviikonlopuksi oli alunalkaen tarkoitus lähteä Loveen, Virginiaan mökkeilemään - mutta tulin tänään järkiini. Tällä hetkellä on semminkin antisosiaalinen majatalonemäntäfiilis, ettei varmastikaan ole järkevää viettää pitkää viikonloppua ventovieraiden ihmisten - ja takuuvarmasti myös alkoholin seurassa. Pyykkään ja kipsuttelen täällä kotonani siis, sekä maanantaina huristelen kollega-naapurin kanssa Atlantin rannalle, Delawareen.

[Oliko siitä siis puhetta, että täällä on tällä viikolla tarennut ulkoilla kesähameessa - ja bongasinpa eräätkin flipflopit aamulla katukuvasta?]

Tuohon edelliseen octo-mom -postaukseen vielä viitaten, kyseinen eukkohan nyt on siis myynyt tarinansa 300 000 dollarin halpaan hintaan. Mikä ei ole edes viidesosaa odottavasta sairaalalaskusta. Hilpeää on myös se, että tyyppi on mitä suurimmalla todennäköisyydellä käynyt kauneusleikkauksessa, näyttääkseen enemmän Angelina Jolielta. Ja aiemmasta kuudesta lapsesta kolmella on 'disabilities' - äippä on siis jo lähtökohtaisesti nostellut useamman tuhatta dollaria kuussa valtion tukia vammaisten lastensa elättämiseksi. Plot siis vaan thickens. Hullua!

[Kadulla tuoksuu jo multa - ja märkä, kun maa sulaa. Linnut karjahtelee puissa - ja ympärillä on niin kovin keväisää. Ihanaa, kun luonto ja ihmiset on jotenkin niin elossa!]

Mukavaa ystävänpäivää siis itse kullekin säädylle - mun pitäisi vielä tälle illalle saada askarrelluksi kortteja työpaikalle vietäväksi. Hmph. Niin, ja kovasti terveisiä lämpimän aurinkoisesta Washingtonista. Hih.

3 kommenttia:

seiti kirjoitti...

Juuri nyt kadehdin ehkä eniten tuosta keväästä, jota täällä ei vielä ole. On vain lunta ja pakkasta. Aurinko on sentään taas kaivautunut esille kolostaan.

Karo kirjoitti...

Toivottavasti sait tsempattua ne kortit. Mun olivat kova hitti.

Illinoisissa toistaiseksi kivat ilmat mutta LUNTA luvassa. Grh!! Saa tosiaan flipflopit oottaa...

Kirsi kirjoitti...

Seiti, jos yhtään lohduttaa, niin nyt ollaan takaisin alle kymmenessä lämpöasteessa - ja vähän paleltaa. Sen siitä saa, kun ennakkoon ilakoi!

Ja Karo: heh, en ihan saanut aikaiseksi niitä kortteja. Ensi vuonna sitten, that's a promise. Askartelin kuitenkin vihdoin sen hotellikansion valmiiksi - ja siitä tulikin HIENO. Kyllä nyt kelpaa kyläillä Lexingtonilla, kun palvelu on kuin paremmassakin hotellissa. Hih. Ja not.

Ai niin, Karo postasin sen sun kuppikakkureseptin tänne, toiv. on ookoo. Sait kuitenkin kaiken kreditin... :)