keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kätkössä

Martylla on gepsi. Marty käskee tytöt eturiviin navigoimaan. Martylla on myös kolme lasta ja päästäisen keskittymiskyky. Ko. kätkö ei kuulemma edellisvuonna löytynyt, 16 etsijästä huolimatta.

Rintamasuunta kohti Erie-järveä. Oliskohan se tämä aallonmurtaja, vai tuo tuossa naapurissa..?

Tää kiipeäis tänne kivelle ja kurkkis niiden rakoihin. Perse. Kännykkä putos. Milläköhän sen sitten saisi ongittua kuivalle maalle? Päivän kuva-arvoitus: montako vaihtarijärjestön vapaaehtoista tarvitaan ronkkimaan kännykkä kivien välistä takaisin omistajalleen..?

Kato Martylla on nää chopstiksit, eli kokeiltaisko niillä..? Vai pitäiskö ottaa sukat ja kengät pois ja jumpata varpaita?

No eikökö kattokaapa, mää menen sisään tälläi takakautta. Ai miten niin mun pää on kiven välissä? Eihän ole. Ja laita nyt jumalauta jo se kamera v*ttuun siitä.

Varttitunnin kaivelun ja kipristelyn jälkeen Marty McGyver keksi laittaa purkkaa tikun päähän - ja känny pelastui. Samalla löytyi myös kätkö, jota tässä suurella riemulla tutkitaan.

Hoo, mulla on nää silmälasit päässä. Mää kiipeäisin kanssa kivelle. Perse. Missä ne mun lasit nyt on? Ai miten niin on kertausta ilmassa? Ei kyllä ole. Ihan hyvin voi työntää naamaansa myös aallonmurtajan toisen puolen kivien väliin ja. Voipas.

1 kommentti:

Kalu kirjoitti...

Tää kuvasarja pelasti mun viikon. Ja nyt on vasta maanantai ja aamu.